android - downloading lexandera/Aardwolf.git ved hjælp af git bash (Windows); fatale fejl - ude af stand til at forbinde github.com

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDette er noget uafhængigt af mit spørgsmål, men jeg fandt denne store JavaScript debugger til mobil udvikling, en der tillader breakpoints, ikke noget trivielt konsol debugger, der er almindeligt i dette miljø. Du kan finde det her, og det indeholder også installationsanvisninger, hvilket er hvor jeg har problemer. [6]


FYI, jeg kører Windows XP SP2.


Jeg downloadede node.js og git version 1.7.7.1-preview20111027 og installerede dem begge. Med git valgte jeg de anbefalede indstillinger for Windows, installerer bash i eget miljø, og blander slet ikke med Windows kommandolinje!


Jeg startede git bash og skrev nøjagtigt som den er trykt på linkets opsætningsvejledning. Jeg indsatte det, der blev vist i git bash nedenfor:


git clone git://github.com/lexandera/Aardwolf.git
Cloning into Aardwolf...
fatal: unable to connect to github.com:
github.com[0: 207.97.227.239]: errno=Invalid argument


Det skaber Aardwolf biblioteket, men der er intet indhold indeni.


Jeg vil sætte pris på lidt hjælp her. Jeg er lidt tabt på, hvordan man løser dette.


Tak skal du have.


Opdater


Jeg tog på dette link for at få hjælp: Git-fejl: fatalt: Kan ikke oprette forbindelse (Ugyldigt argument), og jeg forsøgte at ændre kommandoen fra git://til https://et par gange. Jeg lukkede bash-vinduet og åbnede et par gange, og https://modifikationen arbejdede mirakuløst.


Jeg accepterer, at https-stedet måske var nede eller travlt, og det var derfor, det fungerede nu. Men jeg forstår ikke, hvorfor git://ikke virker. Hvad er årsagen?


Tak skal du have.


Opdater 2


Formentlig er det sandsynligvis et proxy problem. En google-søgning afslører, at standard TCP-porten til git-protokollen er 9418, i det mindste for * nix-platforme. Er det også sandt for Windows?

Bedste reference


Hvis du er bag en virksomhedsproxy, er git:// meget usandsynligt at arbejde. Jeg har haft lignende problemer end din med https:// protokol.


Da det ser ud til, at du kun er villig til at klone et fjernlager, og ikke skubbe til det senere, skal skifte til almindeligt http:// løse dit problem.


$ git clone http://github.com/lexandera/Aardwolf.git
Cloning into 'Aardwolf'...
remote: Counting objects: 494, done.
remote: Compressing objects: 100\% (250/250), done.
remote: Total 494 (delta 237), reused 470 (delta 213)
Receiving objects: 100\% (494/494), 79.99 KiB, done.
Resolving deltas: 100\% (237/237), done.

Andre referencer 1


Git giver en måde at omskrive webadresser ved hjælp af git config. Du skal blot udstede følgende kommando:


git config - global url. 'https://'. instead of git://
Nu, som ved magi, vil alle git-kommandoer udføre en substitution af git://til https://