Windows - Python: Flytter til en ny computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg flytter fra en computer med Windows XP til en med Windows 7 (64 bit), og jeg vil installere Python på den nye maskine. Jeg bruger i øjeblikket Python 2.7 og 3.2 og en masse pakker


1) Skal jeg installere 64 bit versionerne?


2) Hvordan kan jeg fortælle hvilke pakker jeg i øjeblikket har, så jeg kan få dem til den nye maskine?


Hvis disse er dubletter (mine søgekompetencer synes at være svigtende), bedes du pege på de tråde, hvor de bliver diskuteret.

Bedste reference


Skriv help('modules') af Python-skalen for at få en liste over alle installerede moduler. Hvis du kan finde stabile 64-bit versioner, så vælger du på alle måder 64-bit builds til installationer.

Andre referencer 1


Fra din Python-hjemmemappe skal du gå til ../Lib/site-packages/ og gemme mappelisten til en fil, f.eks. ls > ~/my-python-modules.txt på Linux/OSX, eller dir > my-python-modules.txt på Windows. Filen indeholder alle de ekstra moduler, der er installeret på dit system. Også fra den samme mappe søge efter *.pth filer: de kan indeholde navnene på moduler, der blev installeret som Python Eggs.


På Linux/OSX kan placeringen af ​​mappen site-packages variere: brug locate -b site-packages for hurtigt at finde ud af, hvor de er.


For at geninstallere modulerne er det bedst at bruge systemets indbyggede pakkeleder, hvis den har en (dette vil være tilfældet hvis du bruger Linux eller MacPorts), ellers skal du bruge easy\_install (pakken kaldes setuptools) eller pip (url). I Windows med moduler, der kræver C/C ++-kompilering, er det nemmest at bruge binære eksekverbare installationsprogrammer, medmindre du har et sundt byggemiljø som MS Visual Studio eller MinGW. binære pakker så er det nok bedst at få 64-bit versionen til at matche din arkitektur. Ikke sikker på om 32 bit versioner vil fungere eller vil begivenhed installere. [13] [14]

Andre referencer 2


Du kan bruge pip nu til dette formål.


ved hjælp af pip list får du en liste over de pakker, du har installeret, og versionerne.


Du kan også bruge pip freeze og derefter kopiere output af denne til en fil og derefter bruge dette som en kravfiler, så du kan installere de nøjagtige moduler og versioner igen på den nye computer.
Mere information om pip er her er her [15]


men at installere fra en krav filer du ville bruge


pip install -r requirements.txt