windows - Er der nogen reson for ikke at reducere Ping Maximum Response Time i IIS 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemIIS indbefatter en arbejdsproces sundhedskontrol 'ping' -funktion, som pingerarbejder behandler hver 90 sekund som standard og genbruger dem, hvis de ikke reagerer. Jeg har en applikation, der chronisk sætter app pools i en dårlig tilstand, og jeg er nysgerrig om der er nogen grund til ikke at sænke denne gang for at tvinge IIS til at genbruge en mislykket arbejdsproces hurtigere. At søge på nettet er alt, hvad jeg kan finde, folk, der øger tiden til at tillade fejlfinding. Det ser ud som om 90 sekunder er langt for højt til en webapplikation, men måske mangler jeg noget.

Bedste reference


Godt det klare svar er, at i nogle situationer ville anmodninger tage længere tid end 90 sekunder for arbejdsprocessen at vende tilbage. Hvis du ikke kan forestille dig en situation, hvor dette ville være hensigtsmæssigt, så er du velkommen til at sænke det.


Jeg vil ikke anbefale at gå for meget under 30 sekunder Jeg kan se situationer, hvor du kommer i genbrugsløkke. Men du kan gøre test og se, hvad der giver mening i din situation. Jeg vil anbefale Siege for belastningstestning for at se, hvordan din ansøgning opfører sig. [1]