Kør et python script fra prompt i windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem
   Mulig duplikat:

  Hvordan kører jeg et python-program i kommandoprompt i Windows 7?

Dette er en opfølgning på dette spørgsmål: Kør et python script i Windows.


Hvordan ville jeg gøre det tilsvarende


`$ ./checksum.py <folder>


i Windows? Bemærk, at filen checksum.py starter således:


#!/usr/bin/env python

Bedste reference


For mig virker det kun for at påberåbe navnet på scriptet direkte, f.eks. > myscript.py.

Andre referencer 1


hvis du har python installeret på dit system bare sørg for at det er i de globale variabler.
Derefter kan du skrive 'python' f.eks. 'Python myscript.py abcd'.


Hvis det ikke er registreret på globalt niveau, skal du 'cd' (ChangeDir) til det sted, hvor python er installeret, så kør en kommando 'python' f.eks .:
'C: \ Programmer \ Python> python C: \ Brugere \ User1 \ Desktop \ MyScript.py abcd' hvor 'C: \ Programmer \ Python' er den aktuelle arbejdsmappe.


Hvis du vil køre Linux-programmer og kommandoer på Windows, kan du prøve MinGW eller CygWin.

Andre referencer 2


En potentiel løsning på dette problem, men muligvis overkill, er at installere Cygwin og bruge sit miljø til at køre scriptet. Selvfølgelig kan du bare kalde kommandoen python fra din kommandolinje i Windows (så længe den er i din PATH, som angivet i autoexec.bat) efterfulgt af ./checksum.py [folder], men hvis du ' re kommer fra et * nix/OS X miljø, kan du finde Cygwin gør dit liv enklere. Uanset hvad. [19]

Andre referencer 3


Sørg for, at filnavnet udvidelsen .py er forbundet med den relevante python.exe. Tilsvarende bør .pyw være forbundet med pythonw.exe (dette er en version af Python tolken, der ikke viser et terminalvindue, der er egnet til brug med Python GUI-scripts).


Installationsprogrammet Python for Windows gør det, så du vant normalt ikke at ødelægge det, medmindre du har flere Python-installationer på din maskine. Hvis du skal ændre foreningen, kan dette gøres ved at højreklikke på en .py fil, vælg Egenskaber og klik på knappen Skift ved siden af ​​'Åbner med.'


Windows ignorerer shebang-linjen, så der er ingen måde (kort for Cygwin) at have forskellige scripts bruge forskellige versioner af Python ved at ændre shebang. Du kan kunne bruge en anden udvidelse (f.eks. .py3 til Python 3-scripts) og forbinde det med C:Python31python.exe - men det vil bryde scriptets evne til at blive importeret som en modul (Python forventer forlængelsen af ​​.py, så brug det omhyggeligt. Bedre øvelse er nok kun at angive den ønskede python.exe direkte på kommandolinjen.