fil - Nogle kopiering kommando i Windows for at kopiere fra nuværende sted til angivet sted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemSå jeg har startet med dette:


copy | dir /s /b | find "myFile" C:Destination


men problemet er, at destinationen ikke er synlig i denne kommando. Den ser kun den første del af kommandoen op på C: \ Destination.


Er der en måde, jeg kan søge efter en fil og kopiere den?


Jeg har også prøvet dette tynd:


SET source = dir /s /b | find "myFile"
SET destination = \%CD\%
copy \%file\% \%destination\%


men det virker ikke.


På et tidspunkt forsøger selv at forsøge at indstille en variabel, der peger på det kurente bibliotek (\% CD\%), ikke virke.


Tak på forhånd!


PS: Jeg leder efter en løsning, der ville fungere uden at installere noget nyt på computeren, det er derfor jeg tænker på batch-filer.


Jeg tror, ​​jeg kunne gøre dette med VBscript, men jeg er ikke sikker. Hvis nogen mener, at det er en bedre løsning, skal du også sende det svar.

Bedste reference


Efter et par timers arbejde har jeg formået at finde den rigtige kombination af kommandoer for at få det til at ske. Her er det for jer alle, og jeg håber det hjælper:


SET destination=\%CD\%
E:
for /f "delims=" \%\%a in ('dir /b /s ^| find "searchedFile"') do (
cd ..
xcopy "\%\%a" "\%destination\%" /D:10-10-2011)
pause


Jeg brugte kommandoen for ændringskatalog, fordi kommandoen 'mappe' returnerede hele stien, herunder filen, og når man forsøgte at kopiere den .. tænkte det, at filen var i stien, der indeholdt navnet.


Hvis jeg for eksempel søgte efter 'myFile.jpg' i 'E: \ Folder \ New Folder \ myFile.jpg', troede det, at placeringen af ​​filen var 'E: \ Folder \ New Folder \ myFile.jpg \ myFile. jpg 'og selvfølgelig virker det ikke.