winapi - Hvad er de forskellige platforme/sprog, hvor en app kan kompileres og køre på Windows uden nogen forudsætninger?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvad er de forskellige platforme/sprog, hvor en app kan kompileres og køre på Windows uden nogen forudsætninger? Jeg kender til .NET, men det kræver, at den specifikke version af .NET er til stede i Windows-installationen.

Bedste reference


C og C + +, men Visual Studio defaults til dynamisk forbundet bibliotek. Skift standarden til statisk, og du bliver god.


Når det er sagt, er der ingen kompilatorer, der kommer med vinduer. Du skal installere en compiler for at opbygge et program, der vil køre overalt efter det. Der er gratis version af kompilatoren i Platform SDK og i Mingw (Cygwin kræver en DLL). [1] [2]

Andre referencer 1


Hvis du bruger Visual C ++ som sprog og udviklingsværktøj, kan du skifte til Statisk bundne DLL'er, hvilket ville producere større binære filer, men ville køre uden nogen runtime-forudsætninger. Visual C ++ Runtimes er let installerbare, kan distribueres, eller brugere kan blive bedt om at installere dem direkte. Hvis brugere bruger Windows Update, vil de alligevel få de nyeste VC runtime.