windows - Python: Running Daemon Processes i Windows7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg havde et program, der skrabet bestemte data fra visse websider, og da websiderne ændrede sig, handlede det i overensstemmelse hermed.


Hvordan ville man oprette programmet, så det fortsætter med at køre i baggrunden?


Jeg har ikke brug for nogen specifikationer


Jeg er bare virkelig forvirret på dette koncept og vil sætte pris på, hvilken hjælp nogen har at tilbyde.

Bedste reference


start path-to-pythonw.exe your-code.py


pythonw betyder uden konsol.


start betyder start på baggrund.


hvis din python er installeret hele systemet, kan du nok start your-code.pyw


.pyw er forbundet med pythonw.exe


husk at du ikke kan bruge print (til stdout) i dette tilfælde.

Andre referencer 1


Hvis du vil kunne starte din proces og have det selv selv og gøre nogle mere typiske ting, som 'daemon' -processer gør i Unix, se her: Hvordan opretter du en dæmon i Python?

Andre referencer 2


Der er ikke noget begreb om 'baggrund' i Windows. Men UNIX-shell-begrebet i en baggrundsproces kan med rimelighed emuleres ved at køre dit Python-script som en Windows-tjeneste. Der er et par forslag i dette spørgsmål: Er det muligt at køre et Python-script som en tjeneste i Windows? Hvor det er muligt, hvordan?


Til afslappet brug foreslår jeg, at du lærer at bruge srvany fra det andet svar.

Andre referencer 3


Du skal bare lade dit program køre! Venligst google 'python daemon' og se hvordan man implementerer en vedvarende baggrundsproces i Python.


Nu kan du ikke vide, hvornår et websted ændres, medmindre du afstemmer det. Hvis hjemmesiden er veludformet, vil den side, du forsøger at afstemme, have en 'Last-Modified' header, du kan gøre en 'HEAD' -forespørgsel hver så ofte (vær venlig: ikke tjekke som skør) og handle når Sidste -Modificeret er>=end den på posten. Hvis webstedet ikke er godt designet, vil det ikke have en pålidelig Last Modified eller ETAG header, i så fald bliver du nødt til at analysere manuelt og tjekke for ændringer selv.


Skål.