c # - Skrivningskontrol i Windows-telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at oprette en ny kontrol (lad os nu glemme UserControl eller CustomControl).  Jeg åbner et Windows Phone Application-projekt i vs2010 og tilføjer derefter et nyt emne Windows Phone Control Library , og så bruger jeg det i min telefonsøgning.Alt fungerer fint. Nu, hvis jeg vil oprette en Windows-telefonkontrol, der skal bruges i en anden applikation, hvordan skal jeg gå om det? Ny ansøgning betyder en separat ny løsning.  Telefonapplikation1 -> Har min egen kontrol inde i løsningen, og derfor kan jeg bruge den.
  Hvordan kan jeg bruge den samme kontrol i en anden ny løsning?Jeg er ikke sikker på, om dette er blevet besvaret før. Er der allerede nogen løsning?


Cavet:
    Jeg forsøgte at oprette et nyt Windows-telefonklassebibliotek i en vs2010-instans, men det virkede ikke, fordi det ikke havde en xaml-formular. Da jeg forsøgte at manuelt inkludere det og skrive logikken, byggede den med succes, men nu, selvom jeg inkludere dette projekts dll, får jeg ikke kontrollen i værktøjskassen. Denne proces giver mig ikke stor mening, da jeg skaber en klassebibliotek og ikke en kontrol, men stadig gerne prøve.

Bedste reference


For at vise kontroller fra din samling i værktøjskassen, skal du lave designtidsmontering. Du kan se på disse artikler i starten:
link2
link1
Det er ikke let, og måske kan du leve uden det, hvis din kontrolkonstruktion ikke er et kommercielt produkt. For at bruge nogen kontrol fra anden samling i anvendelse: [1] [2]  1. Tilføj projektreference til din kontrolsamling

  2. inkluderer xmlns namespace-attributter, der svarer til din samling til enhver side i din ansøgning. Bare start med at skrive 'xmlns =' ​​nær andre xmlns definitioner i sideoverskriften og VS intellisense viser dig listen over tilgængelige navneområder. Vælg den nødvendige, og angiv derefter navneområde alias for at bruge på siden. Det skal se ud som xmlns: myNamespace='clr-namespace: MyAssembly.Namespace.; Assembly=MyAssembly'

  3. Indsæt kontrol fra din samling til side ved hjælp af xaml editor

  4. Nu skal du kunne se din kontrol i xaml designer og redigere dens egenskaber fra ejendomsgitteret.

Andre referencer 1


Jeg er ikke sikker på, om ovennævnte metode ville løse sagen, for så vidt jeg har set, er det ikke muligt at oprette et Windows Phone Control Library i VS2010. Så det var det, jeg gjorde.  1. Opret en Windows Phone Control Library og skriv min egen brugerkontrol.

  2. Bygg projektet.

  3. Tilbage til Vs2010, tilføjede reference til kontrollen i den app, som jeg ønsker at bruge.Så simpelt som det. Jeg ved ikke hvorfor det oprindeligt var lidt forvirrende (måske ville jeg være forvirret med bindingen og stuff). Anyways det er ganske simpelt dog. Tak for svaret.