Har du et Rails udviklingsmiljø, der kører under Windows, er du tilfreds med?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemMit nuværende Rails udviklingsmiljø er Aptana + RadRails plugin på Windows XP, og det er lidt langsomt løbende test, rake og generatorer.


Hvis du har udviklet og bevist din Windows Ruby on Rails udviklingsmiljø til noget, du er glad for og hurtig, bedes du dele oplysningerne herunder.


Mange tak,


Eliot

Bedste reference


For at tilføje til Omar: I stedet for at håndtere VMWare, kan du installere Portable Ubuntu, som kører inde i Windows. Selvom du får en præstationsfrekvens fra at gøre det, vil det give dig et Linux-miljø til at arbejde i, og du behøver ikke bekymre dig om at installere et andet operativsystem.

Andre referencer 1


http://www.akitaonrails.com/2009/1/13/the-best-environment-for-rails-on-windows[1]


Prøv denne vejledning

Andre referencer 2


Selv om jeg primært arbejder med Ubuntu nu, brugte jeg en Windows-maskine med Vim på den. Vim har et plugin kaldet rails.vim. Det forstår rækværkets struktur meget godt. Disse ting jeg fandt meget nyttige. [2]  1. Navigation mellem model, controller, enhedsprøve, funktionstest inden for 3-4 tastetryk ved hjælp af: RModel, RUnittest,: RFunctionaltest, RController.

  2. Mulighed for at køre en enhed/funktionel/integrationstest med det samme, ved at bruge: Rake

  3. Et hurtigt spring til konsol ved hjælp af: RConsole

  4. Et hurtigt spring til hjælpere ved hjælp af: RHelper

  5. Goto-genvejen 'gf' genvej opfører sig nu på en forudsigelig måde. Det ser endda op filer inde i ædelstene, du har installeret.Videoen på hjemmesiden gør næppe nogen retfærdighed til det. Hvis du ikke er en vim-bruger, vil jeg foreslå E-tekstredigeringsprogram. Det er ikke gratis men værd at hver øre du betaler. [3]

Andre referencer 3


Jeg er ført til at tro, at Rails (vel, Ruby, virkelig) på Windows er generelt langsomt sammenlignet med * n [[iu]] x, men da jeg ikke har oplevet sidstnævnte, forbliver jeg blissfully uvidende. lag mens Rails miljøet belastninger, der er kedelig selv i en ret hurtig (3GHz Xeon) boks.


På toppen af ​​det er der den overhead, som en IDE bringer. Af nyere tid har jeg prøvet NetBeans og RubyMine. Begge er meget dygtige og lidt langsomme i forhold til mit normale arbejdsmiljø i kommandolinjen og testredaktør, hvilket stort set er tilstrækkeligt 95\% af tiden: Jeg finder, at jeg ikke har brug for meget IDE-støtte, når jeg udvikler test først . Jeg finder mig stadig mest ved at bruge SciTE, stort set på grund af at kommandoen 'Kør' er let tilgængelig. Med en lille tweak til linjen 'require test\_helper' i mine tests, er en enkelt testkørsel ikke mere end en F5 væk, og hele pakken er tilgængelig fra kommandolinjen med en hurtig 'rake'.


Hvis jeg skal debugge ind i rammen for at rydde op (normalt) en vis misforståelse fra min side, læner jeg for øjeblikket mod NetBeans, hvor debuggeren virker lidt mere intuitiv. Jeg formoder, at RubyMine kan have mere strøm, men jeg har ikke fundet mig selv endnu.


Uanset alle ovenstående er nøglen til ydeevne på Windows tid til at udføre `environment.rb 'og det er ikke en nem møtrik at knække. (Her håber jeg, jeg er helt forkert, og jeg har savnet noget superkølet, btw.)

Andre referencer 4


Jeg vil seriøst overveje Rails udvikling inden for Windows, og min begrundelse bag det er, fordi du ikke vil bruge en Windows-maskine i produktion.


Du vil sandsynligvis køre en slags Linux-maskine, fordi passagererne ikke arbejder på Windows, mongrel\_cluster (sidste gang jeg kontrollerede) kører heller ikke på Windows og IIS er et mareridt. Tro mig, at sammenhængen mellem udvikling og produktion er en stor bonus .


Hvis du skal køre Windows, vil jeg anbefale at køre Rails inde i en Virtual Machine med en Linux-distribution efter eget valg. På den måde kan du bruge noget som e-tekstredaktør (som anbefales stærkt som et godt alternativ til Textmate) og har en Samba-del til et git/svn-depot på din virtuelle maskine.


Tjek VMWare Server ud og installer CentOS/Ubuntu. Det er gratis og vil give dig et indblik i udvikling i Linux, som i sidste ende er, hvor du vil være hos.

Andre referencer 5


Jeg anbefaler jruby til windows.

Andre referencer 6


Ruby in Steel er ikke dårligt, hvis du vil bruge Visual Studio.


Det har problemer med det, men det er ikke så 'langsomt' som formørkningsvarianterne jeg har prøvet.
RadRails hidtil har den mest komplette kode færdiggørelse jeg har set, som den ved om dine modeller og sådan langt mere end Ruby in Steel. Selvom det er langsomt at indlæse dataene for det, er det i hvert fald det.

Andre referencer 7


Hvis der ikke er uforanderlige årsager til, at du bruger Windows XP, skal du bare skifte til Linux. Der er ingen af ​​de mærkelige kompatibilitetsproblemer, der opstår på Windows. Hvis din ansøgning til sidst vil blive implementeret til en linux-maskine, er den nemmere at udvikle. Plus, det ville løse dine ydeevne problemer.


https://help.ubuntu.com/community/RubyOnRails[4]


Hvis der er begrænsninger, der gør Windows absolut nødvendigt, bedes du revidere og angive.