Registrere processer ved hjælp af lyd på Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem

Hvordan opdager jeg hvilke processer der afspilles lyd på min Windows-maskine? Med andre ord, hvordan opregner jeg processer, der bruger mit lydkort?

Bedste reference

I Windows 7 er der API'er, der giver dig mulighed for at optælle alle lydsessioner på maskinen, du kan bruge disse til at tælle de processer, der for øjeblikket (eller for nylig) har spillet lyd. Der er nogle alvorlige forbehold for dette. For eksempel kan du ikke finde programmer, der bruger 3rd party lydstabler som ASIO, og du kan ikke registrere programmer, der gengiver komprimeret lyd (ved hjælp af eksklusiv tilstand). Men for en betydelig (98\%?) Af apps, kan du bruge IAudioSessionManager2-grænsefladen til at genoptage en sessionenummerer, som vil lade dig opregne de apps, der gengiver (eller har lavet for nylig) lyd i delt tilstand. Desværre er denne funktionalitet kun Windows 7.

Andre referencer 1

Download proces explorer fra sysinternals (Microsoft). Når installeret og i grænsefladen klik 'find' 'find håndtag eller DLL' I Vista indsætter jeg audioses.dll (lydsession) og audioeng.dll (Audio Engine) Enten vil der fremkomme en liste over apps, der kan / bruger lydkortet. Tak, -Mathew

Andre referencer 2

Du behøver ikke procesforsker.
Opregner kun håndtagstabellen fra ring3 (gamle FAQ, Google-grupper, Win32)