sprog agnostik - Windows Filtrering Platform Callout Drivers - Prøver, Tutorials, Hjælp

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at skrive en Windows Filtering Platform Callout Driver til et forældrekontrolprogram. Desværre har jeg aldrig skrevet en driver før, og MSDN-dokumentationen på den er ikke til hjælp, medmindre du allerede ved det grundlæggende gætte). [1]


Er der nogen der kender til gode ressourcer i emnet? Bøger, online prøver, dokumentation, eksempler i Driver Development Kit?


Jeg beder ikke nogen om at gøre mine Google-søgninger til mig. Jeg har bare brug for rådgivning om emnet. Hvis nogen har været ned ad denne vej før eller ved en god ressource, vil jeg meget sætte pris på en knæk i den rigtige retning, selvom det er bare en god bog om udvikling af drivere til Windows.


Tak.

Bedste reference


OSR (her) er en god ressource til information og har nogle nyttige værktøjer. CodeProject (her) har flere gode serier på WDM- og WDF-drivere med kode. [2] [3]


Da WFP ser ud til at være til Win2k8, Vista eller bedre, kan du bruge WDF - når du ser referencer til UMDF (user mode) og KMDF (kernel mode), er det her de taler om. Brug af disse akronymer kan gøre googling lettere.


Brug af WDF vil gøre tingene lettere.


Gør nogen test i en virtuel maskine.

Andre referencer 1


Du kan læse Driver Development tutorial og skrive en simpel driver. Der er de bedste tutorials jeg har læst. [4]