windows - Hvad er Visual Studio skalet (frittstående skal) godt til?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr det en slags præ-bygget GUI stillads?

Hvorfor vil jeg have det i stedet for en WinForms brugergrænseflade, som er hurtig at oprette?

Hvad giver det mig, at jeg skulle bruge tid til at skrive?

Får jeg flydende vinduer og docking, som i Visual Studio 2008?
Er der en pengeomkostninger til at bruge den?

Hvad ser implementeringen ud - er min app en standalone EXE, eller sendes den som en slags engangs pakke eller arkiv, der løber inde i skallen?

Er Eclipse RCP en god sammenlignelig, og i så fald hvordan sammenligner de dem?

Bedste reference


Visual Studio Shell giver udviklere mulighed for hurtigt at oprette og distribuere deres egne brugerdefinerede værktøjer ved at bygge på en strømlinet Visual Studio IDE.


En Visual Studio-isoleret shellbaseret applikation har fuld adgang til Visual Studio-tjenester og understøtter tilpasning og branding. Der er flere måder, du kan tilpasse et skalbaseret program på som følger: [1]  • Du kan bruge tilføjelsesprogrammer og VSPackages til at udvide en isoleret shellbaseret applikation, ligesom du ville bruge dem til at udvide Visual Studio selv.

  • For at gøre Visual Studio-funktioner og menukommandokategorier tilgængelige eller utilgængelige, opdater .vsct-filen i brugergrænsefladens (UI) -projektet i programmet.

  • Hvis du vil fjerne Options-sider eller andre Visual Studio-skalkomponenter fra programmet, skal du opdatere programmet .pkgundef-filen.

  • Hvis du vil ændre andre aspekter af shellets udseende eller opførsel, skal du opdatere applikationens .pkgdef-fil.

  • Nogle aspekter af skallen kan også angives, når programmet startes. For at gøre dette skal du opdatere parametrene i opkaldet til startadgangspunktet for appenvstub.dll.Visual Studio Shell er frit tilgængeligt som en del af Visual Studio SDK. Visual Studio Shell er royaltyfrit til opbygning og implementering af applikationer. [2]


Din isolerede shell applikation kan installeres på enhver computer, der har Visual Studio 2008 Shell (isoleret mode) omfordelbar pakke. [3]


Hver enkelt Shell-baseret applikation, der skal implementeres, skal have en gyldig Shell Load Key (SLK). SLK er entydigt relateret til applikationen og kan ikke bruges til at indlæse andre applikationer. Du kan få SLK'er på webstedet Visual Studio Extensibility Developer Center. [4]


Når du har fået en Shell Load Key (SLK), skal du tilføje den til dit Shell-projekt. Følg denne procedure for at tilføje et SLK til et projekt, der blev oprettet ved hjælp af Visual Studio Shell Isolated-skabelonen. [5]


Bemærk: Alt sagt indtil dette punkt er blevet kopieret og indsat fra forskellige Microsoft-dokumentationssider. Et godt sted at starte, kan være Walkthrough: En Basic Isolated Shell Application. [6]

Andre referencer 1


Jeg vil gerne nævne, at SQL Server Management Studio 2012 kræver begge disse poster i Tilføj/fjern programmer:  1. Microsoft Visual Studio 2010 Shell (isoleret) - ENU

  2. Visual Studio 2010 forudsætninger - engelskJeg ved det, fordi jeg afinstallerede dem, brød SSMS, og måtte reparere fra installationsmediet, hvorpå disse 2 genstande kom igen.

Andre referencer 2


Jeg brugte den integrerede shell til at prøve IronPython hjemme, uden at skulle installere hele VisualStudio prøveversionen. Det er en dejlig IDE, hvis du er vant til det.


Det ser ud til, at der er stor forskel mellem den integrerede skal og den isolerede.


Den integrerede skal er en IDE uden installeret programmeringssprog. Hvis du ikke har VisualStudio, men vil bruge et gratis plugin som Python Tools til Visual Studio, kan du bruge den integrerede shell.


Den isolerede skal er vel beskrevet i Powerlords svar. Det ser ud til at være lavet til programmeringssoftwareudviklere, da det tillader branding og modifikationer af brugergrænsefladen.

Andre referencer 3


Det ser ud til, at hvis du bruger den frittstående skal, kan du bygge dit produkt på en sådan måde, at det kunne tilsluttes til Visual Studio. Derefter kunne du distribuere dit produkt som en stand-alone med VS-skal) eller som en tilføjelse til Visual Studio. (bare et gæt)