windows - Hvordan kan jeg automatisk skifte hardwaregrafik acceleration?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemMin bærbare computer har (formentlig) beskadiget grafikkorthukommelse, og det forårsager nogle bizarre fejl som farverige prikker, der vises over hele skærmen, markøren hopper op og ned og fryser lejlighedsvis. Jeg har bemærket, at problemerne går væk, når jeg slukker for HW-acceleration i Windows. Når jeg vil spille en film, er billedet blokeret, medmindre jeg genaktiverer HW acceleration.


Gør det manuelt er irriterende, og det tager lidt tid så Jeg vil gerne lave et lille program til at automatisere processen med at deaktivere eller aktivere HW acceleration på alle skærme (svarende til at flytte skyderen helt til tilbage i skærmindstillinger). Jeg har ingen tidligere erfaring med programmering til Windows, så jeg vil sætte pris på, om nogen i det mindste kan pege på mig i den rigtige retning.


Jeg er en billig skat, at købe en ny computer er ikke en mulighed, da denne fungerer ret godt, mens jeg holder HW acceleration deaktiveret.


Rediger : Accelerationsniveauet er i mit tilfælde gemt i registreringsdatabasenøglen


HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Control \ Video {85D18855-5163-4CFC-8A71-222DCC03C001} \ 0000


'Acceleration.Level'=dword: 00000005


Nøglen er ikke der som standard, sletter den og ændrer farvedybdekontakterne HW-acceleration igen.

Bedste reference


En side note: Alvorlige problemer kan udvikle sig ...Disse fejl er et tegn på, at der er noget galt med dit grafikkort, og hvis du ikke håndterer chancen, er det meget højt, at dit grafikkort fortsætter med at falde til det punkt, hvor du ikke kan bruge din computer længere.


Jeg er også meget clueless, hvorfor du ikke kan bruge din computer med HW-acceleration, mens du kan se en video helt fint, måske du kan overveje at slukke for DWM, hvis du bruger det, da det kunne være synderen-klog og behøver ikke at du skal slå HW-accelerationen ud længere.


Dette er imidlertid essentielt et hardwareproblem, så du kan planlægge at opgradere mindst dit grafikkort; eller i det mindste holde noget budget til side for det, hvis det beslutter at svigte før eller senere ...


Hvordan man automatiserer det alligevel ...Du bør kunne komme rundt med AutoIt. [3]


I dokumentationen finder du tutorials om grundlæggende ting. De første tre skal være tilstrækkelige til at forstå, hvordan man svarer til Window-begivenheder. [4]


Så er det bare et spørgsmål om at lave et WHILE loop, hvor du venter på, at vinduet skal være aktivt, så aktiver HW acceleration, vent derefter på, at vinduet er inaktivt og derefter deaktiver HW acceleration, hvorefter loop gentagelser. På den måde, når du ser en video er den accelereret og ellers er det ikke.


Hvis du gjorde installationstutorialen, kan du let automatisk udføre handlingerne for at slå HW-accelerationen til og fra, det kan være nødvendigt at give Tab til SendKeys for at komme til skyderen . Herefter kan du sandsynligvis sende en venstre eller højre pil (måske et par gange?) For at glide det i den rigtige retning.


Da jeg tænker på, at du henviser til HW-accelerationsfunktionen på dit grafikkort, kan jeg ikke skrive det til dig, da jeg ikke har dit grafikkort og i de fleste tilfælde ikke selv har sine drivere.