windows - Kort Zoom Udgave på Tilbage-knappen Tryk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har fået dette underlige problem, der har været rigtig frustrerende for mig. Jeg har en kortkontrol i en visning. Kortvisningssiden kaldes ved hjælp af en knap fra hovedsiden. Jeg har bundet Maps Zoom-ejendommen til en zoomegenskab i min visningsmodel. Når jeg åbner siden for første gang, dobbeltklikker du på siden, så zoomer kortet ind på det næste niveau, f.eks. fra zoomniveau 13 til 13.122234 til 14 (kalder den indstillede egenskab to gange), ingen problemer der (selv om jeg ikke rigtig forstår hvorfor det skal gøres i 2 trin). Men hvis jeg trykker på back-knappen, bringer mig tilbage til hovedsiden, så klik igen på kortsiden, når jeg dobbeltklikker på kortet, så zoomer det hele sammen. Det zoomer ind, så ser ud til at zoome ud igen, og zoomer så lidt tilbage, så zoomet ser rigtig rystende ud, og det zoomer ikke helt ind, f. Eks. går fra 13 til 14 til 13,8.


Jeg ved ikke, hvad der foregår. Der synes ikke at være nogen forskel i hvilken kode der kaldes mellem den første og den anden navigation til kartsiden, men adfærden er anderledes. Selvfølgelig må der være en vis forskel i hvilken kode der bliver kaldt, men jeg kan ikke se det. Det synes også at kalde Zoom Set-ejendommen 5 eller 6 gange hver gang jeg forsøger at zoome ind efter at jeg har trykket på knappen tilbage og derefter gået tilbage til siden igen !!? har nogen nogen detaljerede oplysninger om, hvordan kortzoomegenskaben fungerer og nogen ide om hvorfor dens funktionsfejl, når jeg trykker på knappen Tilbage? Skål.

Bedste reference


Jeg har oplevet de samme zoomproblemer før. I mit tilfælde var problemet med, at zoomegenskabet blev bundet til to forskellige kort utilsigtet på grund af sidenavigation. Sørg for at du ikke kan oprette et nyt kort hver gang du navigerer til siden og binder derefter ZoomLevel til den samme egenskab.


En måde at sikre, at det ikke sker, er at forbinde ejendommen Zoomlevel, når du forlader siden med kortet og derefter genbind den, når du navigerer tilbage til den. Selvom det ikke er en god kodningspraksis. ..