c # - Hvor skal jeg starte, hvis jeg vil blanke alle skærmbillederne i mit klasseværelse bortset fra min?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg vil gerne lave et program (helst med C #) for at låse tastaturet og musen og vise en fuldskærmsbesked, der siger 'Face front' til alle Windows 7-pc'er i mit klasseværelse bortset fra vejledere. Hvilke rammer/metoder kan jeg bruge til at opnå dette? Jeg forestiller mig et simpelt program, der kører på min pc med en liste over alle de studerendes computernavne, når jeg klikker på en knap, er skærmen sort og tastaturet låst. Enhver pointer er meget værdsat.


Det er ikke en vittighed, prøv at undervise unge teenagere i en byskole med alle forstyrrelser på internettet. PC'erne er forbundet til netværket, og vi kan få administratoradgang til hver pc, det er glad for mig at kode det som de Har ikke tid og som om at købe noget vi ikke har penge, blev vores budget skåret 20\% i år. Tak


Jeg er chokeret over dette er blevet lukket, jeg spørger om hvilken teknologi der skal bruges, hvor skal jeg starte på et nyt programmeringsprojekt for at hjælpe mig med at undervise. Wow tak fyrene.

Bedste reference


Før jeg kommer til nogen løsninger, vil jeg gerne sige, hvor forfærdet jeg er ved nogle af kommentarerne. En skolelærer, der uddanner vores elever, forsøger at finde en innovativ måde at holde opmærksomheden på sin klasse på. Denne person skal applauderes, ikke latterliggjort. Væk folk op!


Du skal bruge flere stykker til at sætte alt sammen sammen. Dette er ikke meningen at blive foreslået som en komplet løsning, men det skal komme i gang i den rigtige retning (er).


Først skal du tænke lidt som en hacker. Du skal bruge en agentapp, der kører på alle de computere, der kommunikerer med 'master' -computeren/-agenten (klient/server) for at vide, hvornår du skal låse/låse op. Dette kan være fyldt med alle slags synkroniseringsproblemer, så pas på valg intervaller mv.


For tastaturet skal du i virkeligheden bruge hvad der starter som en keylogger (tror hacker stjæler din adgangskode). Grundlæggende vil appen aflytte alle tastaturindgange og forhindre dem i at gøre noget. Jeg fandt et andet spørgsmål med nogle oplysninger for at komme i gang (Fang og send tastatur/mus input i C #). Jeg skal blive Helt væk fra det hele, har du ret til at logge tastaturindgange af studerende her. Jeg foreslår, at du bare smider teksten væk og ikke gemmer den overalt eller i det mindste konsulterer din skole/distrikts advokat.


Mit forslag ville være at starte med en app, der overtager hele skærmen (herunder startmenuen) og er indstillet til at forblive oven på alle andre vinduer. Du kan have en tekstboks eller noget i midten af ​​skærmen med den besked, du ønsker, eller bare hardkod den.


Jeg vil foreslå at nulstille musen til et hjørne af skærmen, når det er flyttet.


Nogle ting at passe på:  • Lav en hovednøglekombination, der lukker appen, hvis den gør noget, du ikke forventer.

  • Du vil ende med at spille en kat & musespil med dine teknisk hældte elever, der forsøger at omgå din app.

  • Da dette er en app, der kører på maskinen, kan opgaven simpelthen blive dræbt. Måske skal serveren afprøve klienterne for at se om de lukkes. Du kan se nærmere på en Windows-tjeneste, men der er særlige overvejelser for et visuelt vindue/element i en tjeneste (det kan ikke være besværet).

  • Måske kan en Windows-tjeneste, der kontrollerer, om appen kører og lancerer den, hvis den er lukket ned, være et godt kompromis.

  • Dette vil kun fungere på skolecomputere og ikke elevers personlige maskiner

  • Afhængigt af antivirusprogrammet installeret, kan dette blive markeret som et keylogger/hacker værktøj eller virus.Nu for ansvarsfraskrivelser/advarsler. Du skal selv finde ud af de juridiske dele af dette selv, jeg laver ingen garantier eller juridiske anbefalinger her.