c # - Sådan oprettes en launcher-applikation til to Air Desktop-applikationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg ved, at mit spørgsmål er meget generelt, og jeg forventer ikke meget detaljeret svar heller, det ville bare være et godt stykke.
Her er hvad jeg vil opnå.
Jeg har opbygget to desktop applikationer ved hjælp af Adobe Air fra Flash AS3 filer. Begge applikationer er dele af samme projekt. De viser over to skærme, hver app på en skærm, og hvad du gør i en afspejler den anden, fordi de kommunikerer hinanden via lokal forbindelsesklasse (AS3).
Faktisk er de to applikationer One Multi-Screen Application. Men for at installere dem på stationære computeren skal du først installere en Air app og derefter den anden Air app. Proceduren med lanceringen af ​​apps er den samme. Du skal klikke på et ikon for den første app at åbne, og end du klikker på det andet ikon for den anden app at åbne, og først så har du hele applikationen op og arbejder.


Så jeg leder efter en løsning, som tillod mig at 'pakke' to Air-filer til en pakke. Brugeren skal kun klikke på et 'instal.exe' -ikon for at afbrøde installationen af ​​disse to luftapps.


Måske skal det være brug for nogle eksterne små C ++ scrip eller applikations launcher - jeg har ingen ide


Pease hjælper mig med denne sag, da jeg ikke kunne finde den overalt. Jeg ville være meget taknemmelig selv langt den mindste ledelse.


Tak på forhånd

Bedste reference


Ikke rigtig sikker, men kunne det hjælpe?


http://www.adobe.com/devnet/air/articles/air3-install-and-deployment-options.html[1]

Andre referencer 1


Afhængigt af hvor store/komplicerede dine applikationer er, kan du måske redaktorere det til en applikation og bruge indbygget vindue til derefter at starte to vinduer hver med den separate applogik. [2]


Dette kan endda tilbyde fordele ved at bruge den lokale forbindelsesklasse, og selvfølgelig medvirke til at lette udviklingen og vedligeholdelsen af ​​to separate apps.