Gør Process Overhead Gør Linux en bedre Node.js vært end Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemMin forståelse er, at node.js er designet til at skalere ved at tilføje processer i stedet for at gyde tråde i en proces. Faktisk, fra at se en fantastisk indledende video af Ryan Dahl får jeg ideen om at gytetråde er forbudt i node.js. Jeg kan godt lide enkelheden ved denne tilgang, men jeg er bekymret over, at der kan være ulempe, når du kører på Windows, da processen er mere dyr på Windows end Linux.


I betragtning af moderne hardware og det faktum, at node.js-processer kan forventes at være relativt lange kører, skaber procesomkostninger stadig en betydelig fordel for Linux, når man overvejer hosting node.js? For at sige det konkret, hvis vi antager en organisation, der kun bruger Windows-stakken, men planlægger et stort træk på node.js, er der et punkt i at overveje et nyt operativsystem på grund af dette problem?

Bedste reference


Nej. Node.js kører i kun 1 proces og gør ikke processer under udførelsen.


Grunden til at du måske har fået indtryk af, at node bruger skaleringsprocesser, er, fordi du kan tilføje en proces pr. CPU-kerne for at aktivere knudepunktet til at udnytte din multicore-computer (du har brug for en lastbalancer som løsning til dette). : Du spiser ikke processer på flugt. Så ja, du kan køre node helt fint på Windows (eller Azure) uden for meget af et præstations hit (hvis nogen).