Launch failed Binary ikke fundet Eclipse for C i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem



Jeg installerede Eclipse CDT plugin og også følgende pakker:



  1. MinSys

  2. MinGW



Jeg har også tilføjet stier til deres bin i PATH-miljøvariablen. Selv da kan jeg ikke kompilere og køre nogen prøveprogram i Eclipse.

Hvordan kan jeg løse dette? Tak for din bekymring.

Bedste reference


Jeg konfronterede endda denne fejl og søgte meget at rette op. Heldigvis regnede jeg mig selv ud.


Følgende er de ting, du har brug for for at sikre, at de er indstillet:



  1. Vindue> Indstillinger> C/C ++> Ny CDT-projektguiden> Makefile Project> Binære Parsere


    a) Sæt det til PE Windows Parser, hvis du er på Windows.


    b) Indstil det til Cygwin PE Parser, hvis du bruger Cygwin


    c) Sæt det til Elf parser, hvis du bruger ubuntu

  2. Vindue> Indstillinger> C/C ++> Bygge> Miljø


    Klik nu på 'vælg' og vælg 'Path' variabel, så du tilføjer dig sti variabler i Eclipse.



Nu er det hele gjort!


Alt du skal gøre er at skrive et testprogram, og tryk på Ctrl + B (Build all; der er en knap på menulinjen) og derefter klikke på 'Kør'.

Andre referencer 1


Efter alt opsætningen er færdig. Gå til formørkelsen project --> build all eller Ctrl + B , så formør automatisk opbygning af binære filer og andre ting nu kør dit projekt

Andre referencer 2



  1. Åbn projektegenskaber (Højreklik på dit projekt, vælg Egenskaber på menuen)

  2. C/C ++ Build -> Indstillinger

  3. Klik på fanen Binary Parsers og kontroller PE Windows Parser


Andre referencer 3


I mit tilfælde



  1. Jeg gemmer netop programmet. Tryk på Ctrl + B for at opbygge det.

  2. Opdater det.

  3. Kør derefter programmet.



Nu kan du se, at dette vil fungere fint.

Andre referencer 4



  1. Byg

  2. Opdater projektet. En ny mappe ved navn Binaries vises nu i projektopdageren.

  3. Kør nu:)


Andre referencer 5


Dette problem skete med mig. Jeg fandt problemet, at det antivirusprogram, jeg bruger, betragtede den binære fil som en trojansk og deaktivere Eclipse fra at opbygge den. Du skal deaktivere auto-beskyttelsesfunktionen, derefter bygge projektet og køre.

Andre referencer 6


Det skete lige med mig, og det var lidt fjollet.

Eclipse viste ingen fejl, men tilsyneladende var der en i konsolvinduet.


Kontrollér, at alt er okay der.

Andre referencer 7


Samme problem, men på Mac OS på Eclipse Kepler. Fixed med følgende konfiguration


Højreklik på projekt-> Egenskaber-> C/C + + Generelt-> Kør/Fejlindstillinger.


Jeg kunne ikke se nogen lanceringskonfiguration. Så jeg oprettede nye og indtaste følgende poster. Problemer er navnet på programmet :-). Husk at dette kun virker for Debug-projekt, ikke for Release, eller du bliver nødt til at opdatere Bygningsindstillingen igen. Håber det hjælper.


Indtast billedbeskrivelse her

Andre referencer 8


tilføj tredjepartsbiblioteker, hvis du i tilfælde af at forsøge at kompilere ÅBNE SANKORE-projekt i andre projekter forsøger at installere tredjepartsbiblioteker til Linux


 sudo apt-get install zlib1g-dev libjpeg62-dev libtiff4-dev libmng-dev libpng12-dev                           
  libdirectfb-dev libgstreamer-plugins-base0.10-dev libgstreamer0.10-dev libpulse-dev libaudio-        
  dev   libasound2-dev libfreetype6-dev libfontconfig1-dev libts-dev libcups2-dev libdbus-1-dev   
 libglib2.0-  dev libgtk2.0-dev libx11-dev libxext-dev libxcursor-dev libxfixes-dev libxrandr-
 dev libxrender-dev   libxv-dev libxinerama-dev libxi-dev libsm-dev libssl-dev libphonon-dev 
 libt1-dev libpaper-dev

Andre referencer 9


Jeg konfronteret det samme problem og prøvede over metoder, men ikke brug, og da jeg forsøgte at udføre kommandoprompten, gav det mig 'Application not launched properly ....' fejl og så forsøgte jeg med kodeblok det gav mig 'Programmet blev ikke lanceret korrekt ... 'fejl. Så hentede jeg MinGW fra
http://www.equation.com/Det begyndte at arbejde [3]

Andre referencer 10


Indtast billedbeskrivelse her [4]


Selv jeg har konfronteret dette lignende problem, og grunden bag dette problem er ret simpelt, at compiler ikke kunne få binær fil af din skrevne kode.


Så hvor er din fejl?


Svar er, at der er noget galt i din eclipse installationsproces. Ja, du har ikke installeret det korrekt


Her er løsningen



  Første ting er, at ingen ved, hvor der er fejl i installationsprocessen, selvom du ikke ved det.

  
  og her er vejledning 'Sådan installerer du eclipse korrekt'.



Sådan installeres Eclipse på Windows for C og C + + korrekt
[5]


Stol på mig, når du har set dette, vil du finde din fejl og binære vil blive fundet af din compiler.


Se hele denne 8 minutters video, det er kun den løsning jeg fandt efter 7-8 dages hårdt arbejde.

Andre referencer 11


Jeg havde det samme udgave af 'binær ikke fundet', og jeg havde prøvet alle løsninger, men desværre fungerede det ikke. Jeg prøvede ting og fandt ud af, at når jeg skiftede mit nuværende værktøjskæde (højreklik på projekt klik indstillinger-> c/c + + build-> værktøjskæde editor) Cross GCC til Cygwin GCC, rengør alt bygge alt og gætte hvad? Jeg er i stand til at køre !!

Andre referencer 12


Jeg ved, at dette er et gammelt indlæg, men jeg havde lige det samme problem, og intet jeg fandt online ville arbejde, og heller ikke løsningerne i dette indlæg.


Det lykkedes mig at rette det ved at ændre standardbyggeren fra CDT Internal til GNU Make, ved at højreklikke på projektet> Egenskaber> C/C ++ Build> Tool Chain Editor> Nuværende Builder> GNU Make Builder.


Håber dette hjælper

Andre referencer 13


Vælg FCC og CDT som din standardbygger til projektet. Dette kan hjælpe dig med at løse problemet. I øvrigt opfordrer jeg dig også til at bruge Geany-programmet i stedet. Det virker ok så godt. Den er klar til brug, bare installer gcc gennem MinGW.