Oprettelse af en msi-indeholdende windows service og andre dll-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en windows service, der installerer og kører fint. Jeg vil gerne oprette et installationsprogram/msi-bundle, der indeholder Windows-tjenesten + andre .dll-filer. Og når jeg kører msi, vil jeg have det til at køre service og dlls '.


I øjeblikket er jeg på et punkt, hvor jeg har et SetUp-projekt, der kan installere og afinstallere Windows-tjenesten, jeg oprettede. Og de dll'er, der bruges til en bestemt opgave, fungerer også fint individuelt. Jeg vil have en pakke, der ville starte disse 2 opgaver.


Skal jeg bruge nogen tredjepartspakkeoprettelsesguider? Vær venlig at guide mig for at opnå dette.


Tak på forhånd.

Bedste reference


Jeg forstår ikke hvad du mener med 'specifik opgave' vedrørende dine DLL'er, da DLL'er ikke udføres direkte ... afhænger din service af disse DLL'er?


Jeg vil ikke gøre kommerciel, men jeg brugte http://www.advancedinstaller.com/med virksomhedslicensen (1k $) til meget meget let kompliceret MSI-funktionalitet. [1]


Hvad laver du med de DLL'er? Bare installer dem?


//


Nå kan du nemt implementere din service og relaterede DLL'er og registreringsindstillinger, .... med det værktøj jeg nævnte, men det er ikke gratis. Men det burde være muligt uden det, jeg ved lige ikke noget værktøj, der giver dig en nem grænseflade til at oprette sådanne MSI'er. Jeg har ingen erfaring med Visual Studio integreret MSI generation/installeringsprojekter.


Du kan 'prøve' retssagen;) Den grundlæggende/gratis version understøtter ikke dette.