c - Hvordan fungerer webbrowser caching, når en ny TCP-forbindelse oprettes af webserveren?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemUnder normal caching af browseren vil en browser genoptage alt filindhold, hvis webserveren bryder og genåbner en tcp-forbindelse til klienten?


Eller vil det stadig cache alt indhold og kun opdatere, hvad der er ændret, på den nye stikkontakt (ingen forskel)?


Tak!

Bedste reference


Browsere opererer via HTTP-protokollen. Hvad de kan cache og hvor længe det bestemmes af specielle instruktioner af HTTP-protokollen (fx cache-control header). [1]


Disse instruktioner kan specificeres af webserveren. På den anden side kan browsere forsøge at cache så meget som muligt, medmindre det er forbudt af speciel HTTP-instruktion, eller det overtræder HTTP-protokollen eller fører til uforudsigelig adfærd.


Hvad angår caching og nye TCP-forbindelser: TCP her er kun transport for HTTP-protokollen, så det burde ikke have nogen indflydelse på browserens cache.

Andre referencer 1


De fleste moderne browsere vil cache så meget af indholdet som muligt, og kun genoprette dele, der er ændret. Selvfølgelig er dette nødvendigvis begrænset af størrelsen af ​​browserens cache, om den eksterne webserver korrekt informerer browseren om alderen af ​​de komponenter, den forsøger at hente osv.