.net - Fejl CS0008, når der køres

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har en applikation, der er installeret og kører fint på hundredvis af klientcomputere, undtagen en. Denne klient er på Windows 7 (selv om den kører perfekt på Windows 7), og applikationen installeres ok, men når du kører den får han følgende fejl (se nedenfor). Ansøgningen kørte fint for ham for en uge siden, det er lige begyndt at gøre det nu. Jeg har prøvet en ren installation, samt geninstallere. Net 4 (hvilket er applikationen bruger). Nogen har nogen ideer, hvad der kan forårsage dette?  Kunne ikke generere en midlertidig klasse (resultat=1). fejl CS0008:
  Uventet fejl ved læsning af metadata fra fil
  'C: \ Windows \ Microsoft.NET \ samling \ GAC\_MSIL \ System.Xml \ v4.0\_4.0.0.0\_b77a5c561934e089 \ System.XML.dll'
  - 'Det givne samlingsnavn eller kodebase var ugyldigt'


Bedste reference


Svært at sige sikkert, men det smager af XmlSerializer. Jeg er ikke 100\% på 4.0-implementeringen, men tilbage på dagen ville det generere .cs-filer i en temp-placering, kompilere dem, og brug derefter denne kode til at udføre serialisering.


Det var ikke ualmindeligt at installere kode til en hærdet webserver og finde serialiseringskode ville mislykkes, fordi ASP.NET ville have rettigheder til at skrive til, hvad temp-mappen var. Kan du kontrollere tilladelser?


Bortset fra, hvad med at manuelt slette System.xml-samlingen og erstatte den fra en af ​​arbejdsmaskinerne? Du skal muligvis bruge kommandolinjen til at komme derhen.


Hverken valgmuligheder en sikker brandbetjening, men et forsøg værd.