windows - Dynamisk graf plotting med C ++ og MFC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg arbejder på en C ++ MFC apps til Windows, der samler information fra forskellige sensorer og kortlægger dem dynamisk i et diagram.


Mit mål er at opdatere denne app.


det bruger i øjeblikket denne http://www.codeproject.com/Articles/425/A-2D-data-visualisation-class som en 2D graf plotter.
Problemet er, at denne kilde er virkelig gammel, og jeg spekulerede på, om nogle foss/opensource 2D graf ploting bibliotek var bedre. [1]


Jeg har set nogle betalt (grafisk direktør/gigasoft charting bibliotek) for eksempel. Den eneste foss jeg fandt var gnuplot. Men som jeg forstår, er gnuplot hovedsageligt til at producere fast plot og giver ikke mulighed for at interraktion på selve plottet .


Hvis du har en pointer om emnet, ville jeg være meget glad.

Bedste reference


Der er ingen gode, opdaterede og gratis i 2012. De få på CodeProject er de eneste, men som du allerede vidste, de 'er alle gamle. Jeg opretholder mine egne kontroller, der gør bare hvad jeg har brug for dem til. Lidt arbejde, men stadig den mindst smertefulde måde.

Andre referencer 1


Jeg har denne bogmærket i kodeprojekt, selvom jeg aldrig har brugt det. Det ser godt ud og hævder at være 'høj hastighed'. [2]