windows - Er det muligt at sætte Cygwin på en dvd til en offlineinstallation?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemI forbindelse med Server   Fejlspørgsel Brug for hjælp til at sætte Cygwin på DVD til en offlineinstallation : [2]

Jeg forsøger at lægge hele Cygwin på en dvd, så jeg kan få det med mig til en offlineinstallation på en computer, der ikke har en netværksforbindelse. Jeg downloadede setup.exe, sætte 'download without install' og valgte ' Aktuel version ' og under ' Alle ' Jeg valgte ' Installer '.


Efter at have downloadet det hele, brændte jeg det på en dvd.


Nu når jeg forsøger at installere sagen, rapporterer den nogle manglende afhængigheder og giver en masse 'NULL' (og jeg mener en masse) fejl.


Hvor gik jeg galt? Jeg antager, hvad jeg forsøger at gøre (sæt det på en dvd), er det muligt at bruge denne teknik?

Bare for at lægge mærke til. Jeg forsøger ikke at oprette en live Cygwin-disk, bare sæt installationsprogrammet på dvd'en for at kunne installere det på harddisken.
Bedste reference


Den nemmeste måde at gøre dette på er at gøre følgende:


1) Kør Cygwin setup.exe


2) Vælg 'Download without installing'


3) Når du bliver bedt om det, skal du angive 'Lokal pakkeoversigt' - dette skal være anderledes end din rodmappe, der er angivet i det foregående trin.


4) Vælg alle de pakker, du har brug for


5) Lad downloaden fortsætte


Nu skal du sætte hele den lokale pakke mappe på din cd, herunder forælder. Så hvis du indstiller den lokale pakkebibliotek til c: \ temp \ CygPack, skal du kopiere CygPack-biblioteket til din cd uden at ændre noget inde i det. Derefter:


1) Kør Cygwin setup.exe


2) Vælg 'Install from Local Directory'


3) Vælg pakkekataloget (CygPack)


4) Fortsæt med installationen


Den vigtigste del af dette er at ændre intet i pakkekataloget, og vælg det samme topniveau bibliotek, du brugte under downloaden. Installatøren forventer at finde mapper/filer i et bestemt layout.

Andre referencer 1


Der er nu et værktøj kaldet 'pmcyg' til opbygning af en selvstændig off-line Cygwin-distribution fra en brugerleveret liste over pakker. Værktøjet vil downloade alle de udvalgte pakker sammen med noget, de afhænger af, og Cygwin installerprogram, for at oprette et katalogtræ, der kan brænde direkte på en DVD.
pmcyg og er tilgængelig via SourceForge.net. [3]

Andre referencer 2


Du kan sikkert! Første link jeg fandt: Cygwin Offline Installer [4]