windows - Tomcat 6 installation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDu installerer bare Tomcat 6. Der er en installationsfunktion med navnet 'native', der kan vælges (beskrivelse af dette er 'Installer APR-base Tomcat native.dll for bedre ydeevne og skalerbarhed i produktionsmiljøer').


Bare spørger det, at det gør noget forskelligt, hvis du ikke installerer det ??????


Er der nogen grund til ikke at installere det ???


Enhver hjælp vil blive værdsat.


Skål
Jeff

Bedste reference


Ifølge Tomcat er Apache Portable Runtime (APR) en valgfri komponent, der kan installeres med Tomcat, det forbedrer stabiliteten og ydeevnen, især når Tomcat bruges til at oprette forbindelse til en indbygget webserver som Apache. Apache Tomcat Native Library er et JNI (Java Native Interface), der leverer mange af Tomcat's kernefunktionalitet i indbygget kode i stedet for Java bytecode, når de installeres indfødt. [3]


Så medmindre du kører en produktionsserver, skal du ikke bekymre dig om denne besked. Dette er et bibliotek, der bruges til at forbedre ydeevnen (på produktionssystemer).


Nogle gange vil du se nedenstående besked i katalina logfilen i logfilen


INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.........


Det skyldes, at APR-biblioteket mangler ved Tomcat starttid. Når du er installeret, skal du se nedenstående linje i katalina logfilen:


INFO: Loaded Apache Tomcat Native library <version>


Men Denne mulighed kan sikkert ignoreres til almindelig brug og udvikling