c # - Forslag til en krydsplatformlinje graf bibliotek for. NET og Mono

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skriver en krydsplatform datalogging ansøgning i C # så jeg bruger. NET compiler til Windows og Mono til Mac. Jeg er på scenen nu hvor jeg bygger GUI til min logging applikation, jeg har en plug in arcitecture er så rimeligt fleksibel på det jeg bruger.


Jeg leder efter et kortlægningsbibliotek for først at udarbejde enkle linjediagrammer, men jeg må muligvis have flere komplekse diagrammer i fremtiden.


Jeg kigger for øjeblikket på ZedChart, men udviklingen stoppede for et par år siden.


For at føje til komplikationerne synes jeg at være et indbygget udseende, så jeg planlægger at bruge Windows.Forms på Windows og Cocoa # på Mac - det kan være snublen?


Jeg er ikke langt nok ned ad linjen for at stoppe med at bruge Windows.Forms eller Cocoa # så jeg er åben for forslag til en mere elegant løsning. Jeg har mistanke om, at jeg måske skal rulle mig selv, det er ikke ud af spørgsmålet, men jeg vil hellere undgå dette, hvis der er noget, jeg kan bruge med det samme.


Har nogen nogen forslag eller anbefalinger?

Bedste reference


Jeg har tidligere brugt ZedGraph i både WinForms applikationer og fra ASP.Net. Det er ret stabilt, og som nævnt af m\_oLogin, er det relativt nemt at tilføje funktionalitet til.


Alternativt kan du prøve Microsoft Chart Controls. De er baseret på en version af Dundas Charts, men er gratis. De kan bruges i både ASP.Net og WinForms applikationer. De kræver. Net 3.5, men det er måske ikke helt egnet til din brug. [1] [2]

Andre referencer 1


Jeg går enten med NPlot eller ZedGraph, selvom ZG ikke har udviklet sig for nylig. Koden er renere, og det er nemmere at tilføje lag oven på det. [3] [4]