Android CDT: Mulig at bruge ndk-build uden bash (Eclipse in Windows)?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har brug for android ndk, version r7b på Windows. Jeg har hørt, at du starter med denne version, du behøver ikke cygwin eller bash til at køre ndk-build eksekverbar, men måske er jeg fejl. Under alle omstændigheder kan jeg ikke synes at få det til at fungere i Eclipse bare med 'ndk-build' som kommandolinjevalg, jeg skal stadig holde 'bash' foran der. Vet nogen om, hvorvidt dette er muligt?


Lige nu, når jeg bytter 'bash ndk-build'.... med bare 'ndk-build'... siger Eclipse:


Cannot run program "c:	empandroid-ndk-r7b
dk-build": Launching failed
Error: Program "c:/temp/android-ndk-r7b/ndk-build" is not found in PATH


.. der simpelthen ikke er sandt, er android-ndk-r7b-mappen i min PATH-miljøvariabel og har lige siden siden installeret NDK for en uge siden. Jeg har åbnet og lukket Eclipse mange gange siden da, så værdien skal være tilgængelig for den. Så jeg er ikke sikker på hvad der foregår her. Har du stadig brug for bash for r7b?


(BTW, jeg bruger c: \ temp som stien her, fordi jeg fandt ud af den svære måde at NDK ikke kunne lide katalogveje med mellemrum og sætte den der som en hurtig fix. Det vil finde et permanent hjem i sidste ende. )

Bedste reference


Bare FYI for andre, for hvem ndk-build ikke virker.


Mit opsætning er: Windows 7, Eclipse [[Indigo]], NDK 8


I stedet for ndk-build fungerer ndk-build.cmd fint for mig.

Andre referencer 1


Vil du bare dele løsningen.
Jeg bruger MacOS Lion, men det er ikke platformspecifik problem. Det er i Eclipse miljøindstillinger. Gå til dit projekt Egenskaber -> C/C ++ Build -> Miljø. Klik på Tilføj ... og angiv navn som PATH, værdi som din (echo $ PATH) kommando fra terminal/cmd returstreng uden citater. Dette hjælper mig, og jeg håber også hjælper dig.

Andre referencer 2


På Windows 8, ndk-r9, Eclipse Indigo:
Jeg blev træt af at forsøge at få Eclipse til at strømme med ndk-build.cmd.
Løsningen var at installere CygWin og falde tilbage til 'bash ndk-build'