Upload pdf-rapporter på en Windows Azure Reporting Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg skal opdatere en software, som uploader eksisterende PDF-rapporter om Force.com for at uploade på Azures sky i stedet. Jeg er en perfekt begynder med Windows Azure.


Force.com kunne vi oprette brugere og give dem forskellige rettigheder til at administrere rapporterne. Jeg spekulerede på, om jeg kunne finde det samme i Windows Azure.


Så opdagede jeg 'SQL Azure Reporting'. Jeg tilføjede en Reporting Server på min Azure portal for at prøve. Det ser ud til, at det er tæt på hvad jeg har brug for. Sagen er, at jeg kun kan uploade RDL-filer.


Hvad jeg skal gøre:  • Opret brugere;

  • Administrer tilladelserne;

  • upload/download pdf-filer fra kode i henhold til brugerrettigheder.Er der en måde, jeg kunne bruge SQL Azure Reporting til at håndtere mine PDF-filer på en eller anden måde, eller skal jeg begynde med at bruge Blobs storage og oprette mit eget brugerstyringssystem?

Bedste reference


Jeg tror ikke, du kan uploade forudgenererede PDF-filer i SQL Server Reporting Services, så jeg tror, ​​du skal bruge blobs og styre dine egne brugere.


For at være ærlig, er det meget nemt at opbevare PDF-filer i blob-lagring og give dem brugere via en MVC-app. Selvfølgelig, hvis du er nødt til at opbygge et helt brugerhåndteringssystem bare for at kunne servere præ-genererede PDF-filer, så er det lidt af en smerte.


Vi har for nylig begyndt at bruge SSRS på Azure, og vi bruger det på to måder; Vi har strømforbrugere, der kan logge direkte ind på SSRS og køre rapporter. Og vi bruger REST-tjenesten fra vores webapplikation til at hente PDF-rapporter på vegne af brugere og derefter bare give dem PDF-filen. Vi bruger et enkelt SSRS login til den slags anmodning, og vi styrer i vores ansøgning hvilke data individuelle brugere kan se ved at sende forskellige parametre til SSRS.