Windows (eller online) Web Workflow til en nybegynder? (rubygemer er forvirrende)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg er en webdesigner (front-end-udvikler), der gerne vil bruge sass + kompas og slank-lang (svarende til haml, men mere letvægt). Hvis du ikke er kendt, er det alle rubygemer, der analyserer kode og kompilerer til html og css. Det er her min forståelse slutter.


Jeg har været igennem et par ruby-tutorials, men de er ALLE gearet til Mac-brugere. Desværre, jeg er en Windows-bruger, og jeg får bare en forvirrende fodnote. Jeg prøvede at installere rubin, men ingen af ​​kommandoer ville arbejde, så jeg begyndte at se på andre løsninger (på grund af Windows 'sygdoms mangel på en nyttig kommandolinje).


i øjeblikket ser jeg på at bruge cloud9 til redigering og github til kompilering (er det endda muligt?) ... men jeg forstår ikke git overhovedet. er dette overkill? Er der en nem måde at gøre dette på, eller i det mindste en kortfattet forklaring på alt dette? Jeg ved, jeg er ikke dum, jeg har bare lyst til der er noget nøgle, jeg mangler her.


(note til mig selv: køb en mac)


tl; dr:


Ting jeg har:  • vinduerTing jeg har brug for:  • Et simpelt ide om at redigere kode/administrere projekter

  • En enkel måde at kompilere slank, kompas, sass uden hovedpine


Bedste reference


Undskyld at høre dig 'har problemer. Nogle ting at prøve:  1. Installer RubyInstaller

  2. I Windows Start-menuen finder du Ruby-programgruppen og kører 'Start Command Prompt with Ruby'

  3. Ved den hurtige type gem install compassDu bør se noget som dette: [4]


ruby 1.9.3p0 (2011-10-30) [i386-mingw32]

C:>gem install compass
Fetching: sass-3.1.15.gem (100\%)
Fetching: chunky\_png-1.2.5.gem (100\%)
Fetching: fssm-0.2.8.1.gem (100\%)
Fetching: compass-0.11.7.gem (100\%)
Successfully installed sass-3.1.15
Successfully installed chunky\_png-1.2.5
Successfully installed fssm-0.2.8.1
Successfully installed compass-0.11.7
4 gems installed


Virker det? I så fald er du god til at gå. Du skal også installere Slim: gem install slim. Prøv at følge Compass installationsdokumentationen herfra. Kommandoer til Windows er identiske med dem til Mac/Linux. Hvis du har brug for hjælp til at lære om Windows-kommandolinjen, er der masser af vejledninger rundt. [5] [6]


Tag et kig på Compass.app og Scout, hvis du virkelig ikke går videre med kommandolinjen. Jeg anbefaler virkelig at tage fat på kommandolinjen. Det er en meget praktisk færdighed at besidde. [7] [8]


Jeg anbefaler at bruge en simpel teksteditor i stedet for en IDE. Jeg foretrækker Sublime Text 2, men Notepad ++ eller Scite kan passe dig bedre. RubyMine er en god IDE, men det er ikke helt simpelt.


Glem Git for nu - du behøver det ikke for det, du forsøger at gøre (kompilere Sass og Slim-filer).


En sidste afsked tanke: Hvad du efterfølgende gør det stort set lige i vanskeligheder på en Mac, så køb man ikke ville gøre livet meget nemmere for dig. På lang sigt, hvis du kommer ind, siger Rails udvikling alvorligt, så ville en Mac gøre livet lettere. Hvis du simpelthen compilerer Sass og Slim, behøver du ikke at skifte. Forfatterne har gjort et godt arbejde på tværs af platforme.