crash dumps - LocalDumps registreringsdatabasen stoppet med at fungere (Windows Fejlrapportering)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg oprettede registreringsdatabasenøglen, HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Windows Fejlrapportering \ LocalDumps som beskrevet på MSDN. [9]


Jeg har et testprogram - et konsolprogram, udarbejdet med Visual C ++, der forsøger at dereference en NULL-peger, før du udskriver en besked og afsluttes. Testprogrammet bruges til at afslutte og dumpe en kernefil, men nu går den bare ud. Jeg får ingen kerne.


Jeg kører Windows Server 2008 R2 Enterprise, SP1 på fysisk hardware.


Jeg ved ikke, hvad der blev ændret. Hvad kunne der have ændret, der forhindrer WER i at dumpe døgn?

Bedste reference


Sørg for at du har tilføjet en nøgle på LocalDumps node som 'LocalDumps \ MyApplication.exe'. Derefter skal du opdatere de værdier, der forklares i dette link. På tidspunktet for et sammenbrud søger WER en nøgle med det tilsvarende applikationsnavn for at bestemme, hvordan man håndterer dumpen.

Andre referencer 1


Følgende kan gå galt:


Tilladelser af mappen til at skrive tilSe på tilladelserne i mappen C:ProgramDataMicrosoftWindowsWER den har  • Læs & eksekvere

  • Indholdsfortegnelse i mappen

  • LæsOprettelse af en undermappe LocalDumps vil arve tilladelserne.


Så du bør enten ændre tilladelserne for den pågældende mappe eller bruge en anden mappe med skrive tilladelser.


Tilladelser til registreringsdatabasenøglenWindows kan muligvis ikke læse registreringsdatabaseindstillingerne, hvis tilladelserne ikke tillader det. F.eks. Følgende (virkelig dumme) tilladelser vil forhindre en LocalDump også:


LocalDumps tilladelser [10]


32 mod 64 bitWindows Fejlrapportering udføres af Windows og bruger kun registreringsdatabasenøglen med OS-testen. Du sagde du satte op begge. Hvis det er sandt, er det fint. Hvis du kun opretter 32 bit registreringsnøglen, har den ikke været i orden.


AeDebugHvis du har en indstilling til AeDebug HKEY\_LOCAL\_MACHINESOFTWAREWow6432NodeMicrosoftWindows NTCurrentVersionAeDebug, udføres de før WER.


Bemærk, at denne post kan eksistere i 32 bit (WOW6432Node) og 64 bit.


Normalt bør det resultere i at starte en debugger, men hvem ved det ... det kan ikke gøre noget og bare afslutte.


LocalDumps er deaktiveretSørg for, at der ikke er nogen DWORD Disabled med en værdi på 1 i HKEY\_LOCAL\_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsWindows Error ReportingLocalDumps


Brug af REG\_SZ i stedet for REG\_EXPAND\_SZJeg har set folk, der bruger en REG\_SZ til DumpFolder i kombination med \%APPDATA\%. Kun REG\_EXPAND\_SZ udvider miljøvariabler.