delphi - Sådan hentes og sendes filer fra et program til en anden maskine eller Windows Stifinder, men ikke et andet program?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemUndskyld hvis mit spørgsmål er forvirrende, men det jeg vil gøre er dette. Jeg opretter en applikation, der skal sende og modtage filer direkte til en anden maskine uden at skulle oprette forbindelse til nogen anden applikation, men windows explorer på en anden maskine. Jeg ved, at du kan skrive en klient og server meget som et FTP-program, men det er ikke det, jeg leder efter. En applikation forbinder simpelthen med Windows eller Windows Explorer på en anden maskine til afsendelse eller modtagelse af filer.


Jeg har kigget eller forsket på information online, men ikke meget at se på.


Er der en måde at gøre dette på? Hvis ja, hvordan.


MERE INFO:
Jeg vil gerne kunne starte min ansøgning på en maskine og sende og modtage filer automatisk fra eller til en anden lokal maskine uden at etablere nogen direkte forbindelse, meget ligesom hvad Microsoft Window gør. Du åbner din Windows Explorer og trækker og slipper filer fra eller til en anden maskine. Kun det vil jeg gøre programmatisk inden for min ansøgning. Jeg starter min ansøgning og simpelthen anmode om eller sende til en bestemt fil på et bestemt sted. Den måde jeg har skrevet på nu skal du køre to forskellige kopier af det samme program på forskellige maskiner - den ene som en server og den anden som en klient.


Måske det jeg leder efter er en måde at få adgang til filsystemet til en anden lokal maskine uden stikkontakt til stikkontakt.


Tak på forhånd.

Bedste reference


Windows Stifinder er ikke et program, som udenlandske programmer kan 'forbinde' til. Du skal forbinde til noget, der rent faktisk vil lytte til forbindelser. Den mest direkte måde ville sandsynligvis være at oprette en netværksandel på serveren og derefter bruge WNetAddConnection2 for at oprette forbindelse til den pågældende del på klienten. [2]