windows - Bedste sprog til skærmoptagelse og streaming på tværs af platformen?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemSå jeg søger at opbygge et program, der vil kunne registrere brugerens skærm og streame det samtidig. Jeg vil gerne have, at applikationen skal køre både på Windows og OSX. Jeg har ikke en høj programmeringserfaring i ethvert sprog, bare grundlæggende forståelse i C, C ++, JS, (sjovt, hvordan hver klasse du tager på college ønsker et andet sprog). Jeg er også ret velbevandret i HTML og CSS, men det er lidt irrelevant for dette emne.


Jeg har kigget rundt, og det ser ud til, at den bedste løsning skal skrive kernen i programmet på et sprog og derefter udvikle Interface-siden for hver platform forskelligt ved at bruge passende sprog og bindinger til de forskellige platforme (Objective- C og kakao til OSX osv.).


Jeg er åben for alle forslag, dette projekt har ikke en deadline eller noget, jeg har lige tænkt mig som en lærerig oplevelse. Jeg har aldrig gjort noget med videooptagelse og streaming før, så jeg leder efter forslag til hvilken vej at gå ned sprogligt for dette projekt.


Tak på forhånd :)

Bedste reference


Den enkleste løsning, der kommer til at tænke mig, er at bruge VLC.
Dette er naturligvis ikke et 'sprog', men et program, men det understøtter screen capture og streaming på alle dine målplatforme (og mere). [1]


Hvis dette ikke er en mulighed (for eksempel fordi du ikke ønsker en separat applikation), kan du bruge VLCs C-api til at erhverve skærmbilleder og bruge det, du vil have til streaming.


hvis du kun vil stole på indbygget funktionalitet, ville jeg bruge C/C ++ til applikationen og skrive OSX-delen i ObjC/ObjC ++ og Cocoa.