windows - Brug Jabber til at sende netværksbeskeder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem(Også bedt om på ServerFault, hvor jeg blev anbefalet at poste det her også) [1]


Vi er forpligtet til at sende desktopadvarsler til forskellige brugere (overholdelse, produktion) på tværs af et netværk, når andre brugere har indsendt indhold online for en rapport.


I øjeblikket bruger vi NET SEND, men det har ingen garanti for levering og har vist sig upålitelig fra både klient og server perspektiv (og jeg samler vil ikke understøttes i nyere versioner af Windows, vi kører i øjeblikket XP).


Vi overvejer en Jabber-baseret løsning, men har nogen brugt en Jabber-klient til at fremskynde advarselsmeddelelser på skærmen som NET SEND gør, i modsætning til blot at bringe et chatvindue til fronten eller vise en midlertidig 'toast' besked nær systemet bakke.


Vi har brug for advarselsmeddelelsen til at være vedholdende og kun afskediget af brugeren, hvilket angiver, at de har set det. Toast-stil pop-ups ville være fint, så længe det ikke var kun i et begrænset tidsrum og igen måtte afskediges af brugeren.


Eventuelle løsninger?

Bedste reference


Openfire er en java-baseret Jabber-server, der synes at være målrettet mod et corporate/forretningsmiljø og leverer meddelelsen 'toast' med deres Spark-klient. De tilbyder også flere andre nyttige forretningsfokuserede funktioner. [2]

Andre referencer 1


Levering af onlinemeddelelser garanteres ikke af XMPP-specifikationen. Det afhænger af konkret serverimplementering. Desuden har det kostet at støtte brugerkonti.
Som en out-of-box løsning er det fint, men da vi er i udviklingssamfund, ville jeg
overvej bygning alarm system ved hjælp MessageQueue for garanteret levering. [3]

Andre referencer 2


XMPPs meddelelsesleveringsemantik kan være en god ide til din ansøgning, da du ikke taler om finansielle transaktioner, der kræver garantier på fiduciary level. Det vil helt sikkert være bedre end NET SEND med meget.


Skriv en simpel klient, der lytter til meddelelser, og gør pop-up-vinduerne i det ønskede format og har programmet kørt i baggrunden, måske med et bakkeikon. At skrive noget sådan med Jabber-Net ville være arbejdet om et par timer, for eksempel. [4]