windows - Dokumentation om miljøvariablen SEE\_MASK\_NOZONECHECKS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg hjælper med at prøve at spore et problem med vores webapplikation i Internet Explorer til en af ​​vores kunder. Deres browserproces lanceres med SEE\_MASK\_NOZONECHECKS miljøvariabelen. Jeg forsøger at finde ud af ændringerne Denne variabel vil have på Internet Explorer's adfærd. En Google-søgning afslører en enkelt Microsoft Knowledge Base-artikel, der kun siger det vil deaktivere alle zonekontrol og en hel masse forumindlæg med tilsvarende vage oplysninger. [4] [5]


Er der nogen der kender til nogen officiel dokumentation, der indeholder mere detaljerede oplysninger om miljøvariablen SEE\_MASK\_NOZONECHECKS?

Bedste reference


Det ser ud til at være refereret i SHELLEXECUTEINFO-strukturen, og har direkte indflydelse på adfærden af ​​IAttachmentExecute-grænsefladen, specielt CheckPolicy-metoden. Fra MSDN:  IAttachmentExecute :: CheckPolicy undersøger et sæt af ejendomme, der er kendt kollektivt som bevis. Alt, der bruges til at bestemme tillidsniveau, betragtes som bevis.Zone er en af ​​de værdier, der undersøges af denne funktion, som kan indstilles med SetReferrer-metoden. Det ser ud som om at have SEE\_MASK\_NOZONECHECKS indstillet, fordi Zone-kontrollen skal springes over her.


SHELLEXECUTEINFO Struktur [6]


IAttachmentExecute Interface [7]