windows - Hvad sker der nøjagtigt, når jeg ændrer antallet af Azure rollinstanser?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg observerer følgende underlige opførsel. Jeg har en Azure webrolle, der er implementeret på kærlighed Azure Cloud. Nu klikker jeg på 'Konfigurer' i Azure Management Portal og ændrer antallet af forekomster - portalen viser noget 'aktivitet'. Nu åbner jeg browseren og navigerer til den webadresse, der er tildelt min implementering, og begynder at opdatere siden noget som en gang om to sekunder. Siden genindlæses fint mange gange, og så vil den stoppe med at genindlæses - anmodningen afvises, og efter lidt som et halvt minut besvares anmodningerne normalt.


Hvad sker der? Bliver webserveren midlertidigt stoppet? Hvordan ændrer jeg antallet af forekomster, så HTTP-anmodninger om rollen håndteres til enhver tid?

Bedste reference


Når du ændrer konfigurationsfilen, kan din nuværende instans genstartes. Dette kan være grunden til, at du mødtes med, hvilket din hjemmeside ikke reagerede om cirka 30 sekunder.


Se venligst http://msdn.microsoft.com/en-us/library/microsoft.windowsazure.serviceruntime.roleenvironment.changing.aspx og se om det er fordi rollen genstarter. [1]

Andre referencer 1


Hvad du laver er manuel. Har du kigget på SDK til autoscaling Azure?
http://channel9.msdn.com/posts/Autoscaling-Windows-Azure-applications[2]


Tjek demoen på 18 minutter markeringen. Det svarer ikke direkte på dit spørgsmål, men det er en meget mere konfigurerbar/dynamisk måde at skalere Azure på.

Andre referencer 2


Azure opdaterer dine roller et opdateringsdomæne ad gangen, så i teorien skal du ikke se nogen nedetid, når du opdaterer config (forudsat at du har mindst to tilfælde). Men hvis du opdaterer browseren hvert par sekunder, er det muligt, at dine forespørgsler altid går til samme forekomst på grund af at være i live.


Det ville være interessant at vide, hvad adfærden er, hvis du deaktiverer keep-alives for din webrol. Bemærk at dette vil have en præstationspåvirkning, så du vil sandsynligvis gerne genaktivere hold-alives efter øvelsen.