windows - Hvordan man får vej i løbet af processen, med manglende brugers tilladelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr det muligt at udtrække stien til processen, hvis denne proces udføres af adminkonto fra brugerkontoen? hvis din brugerkonto ikke har tilladelser til denne proces.
CreateToolhelp32Snapshot får en liste over alle processer i et system, ikke afhængigt af brugerrettigheder, men dette øjebliksbillede indeholder kun .exe navne uden sti.

Bedste reference


CreateToolhelp32Snapshot og Process32First/Next vil give dig proces-ID'et for hver proces. Brug det id med OpenProcess for at få et proceshåndtag, og send det håndtag til QueryFullProcessImageName (kræver Windows Vista eller senere). Når du ringer til OpenProcess, skal du bare have adgang til PROCESS\_QUERY\_LIMITED\_INFORMATION, og du skal kunne få adgang til endda højopløste processer. [8] [9]

Andre referencer 1


Brugte meget tid på at forsøge at klare tilladelser. Jeg tror faktisk - det er muligt at give de nødvendige privilegier til at behandle, for at få processer fra bruger og administrator til at se hinanden og samarbejde. Men jeg fandt ikke passende løsning ved hjælp af denne metode.
Præcis hvad jeg havde brug for - synkroniser applikationer, der kører under forskellige brugere, og jeg fandt løsning til mit tilfælde - Global mutex!

Når applikationen starter, skaber den sin egen mutex og tjekker, om der eksisterer en simmilar proces, der søger hans mutex. [10]