windows - Sådan oprettes en telnet server lokalt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg kører Windows XP på min dev-maskine Jeg skal oprette en telnet-server for at teste en applikation lokalt. Er der noget program eller program, som jeg kunne bruge til at gøre det? Det eneste, jeg har brug for, er, at mit program skal kunne at forbinde på port 23 til min dev-maskine, send nogle data, og at modtagerdataene skal udskrives/echoed ud/logget på en eller anden måde af modtagelsesprogrammet.


Nogle ideer?

Bedste reference


Det lyder som det du virkelig har brug for, er noget, der emulerer ekko-dæmonen i Unix. Ikke sikker på, om Cygwin har noget sådan, men jeg ser først ud.


Hvis det virkelig er en telnet-server, som du har brug for, kan du bruge PC Telnetd (http://www.tamasoft.co.jp/en/telnetd/) eller du kan konfigurere telnetd ved hjælp af Cygwin. Der er sikkert andre muligheder som godt.

Andre referencer 1


Det lyder som om du kan bruge netcat (så vidt jeg husker, er der flere forskellige versioner af netcat. Linket er det, der bruges til Fedora). Der kunne være en cygwin-version til rådighed, det ville have været mit første valg, hvis jeg arbejdede på windows. [1]