c # - WindowsIdentity Manglende grupper - Specielt Administrators Group

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg bruger Impersonation til at instantiere en WindowsIdentity på en Windows 7-maskine, der er forbundet til et domæne. Jeg får mange grupper tilbage via Gruppegenskab. Nogle domæner, lokale og indbyggede, men jeg får ikke den indbyggede Administrationsgruppe, som brugeren er i. Jeg er meget forbløffet over, hvorfor dette sker. Enhver hjælp ville blive værdsat.


Opdatering:


Når jeg løber, via kommandolinjen, 'whoami/groups' kan jeg se alle mine grupper korrekt. Jeg mangler bare nogle, når jeg bruger WindowsIdentity.Groups (især administrators gruppe) .Hvis the whoami Windows-kommandoen finder ud af mine grupper korrekt, hvordan kan jeg? Jeg har også forsøgt WinAPI NetUserGetGroups & NetUserGetLocalGroups, som returnerer endnu færre grupper, så de virker som en buste. Er der nogen anden måde i .Net/C # eller WinAPI at jeg kan finde ud af alle brugergrupperne?

Bedste reference


Dette er brugerkontokontrollen i aktion. Det fjerner administratorrettigheder fra konti, medmindre den udføres som administrator. [1]  Det sigter mod at forbedre sikkerheden for Microsoft Windows ved at begrænse applikationssoftware til standardbrugerrettigheder, indtil en administrator tillader en stigning eller højde.