batch-fil - Doxygen kører ikke, når den startes med Windows-planlæggeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har begyndt at bruge Doxygen til at dokumentere mit teams projektkildekode (vi har C #, Objective-C og Android/Java-projekter). Jeg skrev et Windows-batch-script, som kontrollerer de nyeste bagudversioner af hvert projekt og bruger kommandolinjen Doxygen til at generere HTML-dokumentationssteder og udgive til en mappe på det lokale filsystem, som IIS 7 allerede er vært for. Denne batch script fungerer perfekt og gør alt det skal, selvom det tager 10-20 minutter at køre helt. [3]


Nu forsøger jeg at automatisere processen, så den vil køre i slutningen af ​​hver dag. Jeg tilføjede en planlagt opgave, der blot kører batch scriptet. Hver del af scriptet virker for at virke undtagen Doxygen-delen. Jeg kan logge ind i maskinen og se filsystemet og se, at arbejdskopier bliver tjekket ud uden problemer, og oprydningspunten virker. Men det genererer aldrig Doxygen HTML output. Udgang/målmapper Doxygen er konfigureret til at forblive tømt hver gang Jeg finder ingen fejlmeddelelser af nogen art (i planlagte opgaver og eventvwr). Det virker ikke, om jeg lader opgaveplanlæggeren starte det alene eller jeg fortæller det at køre opgaven nu. Som sagt tidligere kan jeg dobbeltklikke på batchfilen og køre den normalt, og alt fungerer fint på den måde.


Processen er udført på vores udviklingsserver, den er en ældre Dell-arbejdsstation, der kører Windows Vista Business 32-bit. Jeg har den planlagte opgave kørende på 'System' -kontoen, selvom jeg også har forsøgt 'Local Service' og min egen Active Directory domæne konto (som er administrator på denne server) og det virker stadig ikke.


Har nogen andre med held brugt opgaveplanlæggeren til at automatisere Doxygen? Jeg har ingen idé om, hvad jeg gør galt. Hvad skal jeg se efter næste?


Jeg kan indsende lidt anonymiserede versioner af min batchfil og Doxygen config filer, hvis det er nødvendigt.

Bedste reference


Prøv at tilføje omdirigering af doxygen-output til en logfil i din batchfil. Kør derefter det gennem planlæggeren og se, hvilken produktion der blev genereret. Hvis doxygen støder på en fejl, når den kører på den måde, skal du se den i logfilen.


doxygen doxyfile > doxygen.log 2>&1


Sørg også for, at din flagermusfil kører korrekt, selvom det er påkaldt fra en anden mappe end den, hvor duftfjernerne ligger. Når jeg løber gennem opgaveplanlæggeren, tror jeg, at den nuværende mappe vil være c: \ windows \ system32, så prøv dette:


c:windowssystem32>c:path	oatchfilemybatch.bat


Hvis det giver vejfejl, skal du rette dem.