javascript - Sådan får du gå eller køreafstand via google maps med php

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har arbejdet med google maps før, men når jeg har implementeret det, har jeg aldrig fundet nogen dokumentation om, hvordan man får den nøjagtige afstand mellem 2 givne steder via Javascript eller PHP.


1) Det skal være den samme afstand som vist på kort, ikke den formel, der giver dig afstanden i en lige linje fra en geopoint til den anden.


2) Det skal enten være PHP eller Javascript


3) Det skal være Google maps, ikke virtuel jord eller noget lignende.


Det bedste, jeg kommer med, sender en HTTP\_GET-anmodning til google maps ved hjælp af en lang URL med variabler, som derefter returnerer en 200 kode plus HTML for hjemmesiden. Afstanden er der et sted, skal bare filtreres.


Men det er ressourcerne intensiv og belastning tung.


Kender nogen af ​​en bedre måde?


EDIT: Dette er den funktion, jeg snakker om. DLL'en er ikke inkluderet i den almindelige zip-fil til Windows, jeg fandt den som en del af WAMPserver-softwaren. [1]

Bedste reference


Denne indlæg giver en vej og en advarsel. [2]


For at bryde det ned bruger du google maps for at søge en webadresse som denne  http://maps.google.com/maps?q=from+A+to+Bu0026amp;output=kml[3]og så kan du se de data, der hentes fra den pågældende URL (i kml format) og se på stedsmarkøretiketterne (kør det gennem simplexml) hvert stedsmarkør-tag vil have et beskrivelsesbarn, der vil have en tekstbeskrivelse af det næste trin i ruten fra A til B.


Også nævnt i artiklen er, at ved at bruge denne metode er du bundet af google maps T &C, hvilke stater  Du må muligvis ikke bruge Google Maps i en
  måde som giver dig eller nogen anden
  person adgang til masse downloads eller
  bulkfeeds med numerisk breddegrad
  og længdegradskoordinater.Så du vil måske huske det.