.net - Force Windows til at vise et systembakkeikon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemDette er et ret dumt spørgsmål, men her går:


Er der en måde (i .net) for at tvinge Windows til at vise systembakkeikonet i stedet for at gemme det? Jeg vil ikke gøre det hele tiden, men i det mindste for første gang, min ansøgning kører, vil jeg gerne have det synligt i proceslinjen.

Bedste reference


Tager du om Windows 7? Hvis ja, så nr.

Andre referencer 1


Som Raymond Chen ville sige, 'Forestil dig, om det var muligt.' Fortæl mig nu, hvor mange apps der skal vælges ikke for at tvinge deres bakkeikon til at være altid synlig! Alle mener, at deres bakkeikon er det vigtigste. Hvis der var en programmatisk måde at sige 'Vis min bakke ikon hele tiden', er vi tilbage til Windows 95.


Konfiguration af bakke-ikonens skjul er overladt til brugeren med vilje. Hvis du altid vil se dit bakkeikon på din computer, er der intet at stoppe dig. Bare højreklik på udviderknappen, klik på 'Tilpas Notifikation Ikoner' (det er det, det kaldes i Vista, kan variere i andre operativsystemversioner), find din apps skuffikon i listen, og vælg 'Vis'.

Andre referencer 2


det viser ikke, fordi selvom du afinstallerer din applikation, gemmes visningsindstillingen under registreringsdatabasen PastIconsStream. Windows gemmer indstillingerne for ikonidentifikatorer, selvom appen ikke er installeret. For den første installation vises den og gemmer sig selv (hvilket er det, du vil opnå, tror jeg). For efterfølgende installationer vandt det 't vises længere, fordi Windows husker indstillingen. Hvis du stadig tester din ansøgning, skal du prøve at rydde registreringsdatabasen PastIconsStream. Dette vil vende tilbage til 'showet først og derefter skjule' adfærd.

Andre referencer 3


Første gang dit bakkeikon vises, bliver det synligt, i hvert fald i kort tid. Resten er overladt til brugeren - hvis de ønsker at skjule det så skal du virkelig respektere beslutningen.

Andre referencer 4


Der er ingen måde at tvinge den til at være synlig (som nævnt ovenfor og med rette), men hvis du viser en ballonmeddelelse (som Windows Live Messenger gør, når du først forsøger at lukke vinduet), vises dit ikon, mens ballonen er synlig. Du kan også bruge dette til at henlede opmærksomheden på din app for at sige 'se på mig, jeg er her nede!'.


For brugernes skyld skal du kun gøre det her en gang, højst!