tilgængelighed - Ud over Sound Sentry, hvilke måder kan jeg gøre min Windows app mere venlig for dem med fysiske handicap?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemHvilke tilgængelighedsmuligheder skal en udvikler af Windows-baseret desktop-software overveje/bruge for at sikre, at deres ansøgning bliver så anvendelig som muligt af dem, der bruger hjælpeknologi eller Windows indbygget i 'brugervenlighed'/'tilgængelighedsindstillinger' -kontroller ?


For at udnytte 'Visual Notifications for Sounds' (Sound Sentry), der hjælper døvepersoner, skal du for eksempel give et ekstra flag, når du spiller en lyd (via Winmm.dll) for at lade Windows vide, at du vil have vinduet, titellinjen eller skærm til flash for personer, der har lyd sentry aktiveret.


Nu undrer jeg mig over, hvilke andre lignende overvejelser jeg også bør overveje at implementere i denne eller fremtidige applikationer for at sikre, at min app kan bruges af personer med handicap.

Bedste reference


Det er dejligt at se nogen, der tænker på dette på software-niveau. Du kan finde Autorationsværktøjets tilgængelighed Retningslinjer fra W3C er relevante for dig. Retningslinje 7 er at sikre, at forfatterværktøjet er tilgængeligt for forfattere med handicap og har links til teknikker Du kan bruge til at sikre dig, at det er. Fordi software varierer meget, handler retningslinjerne mere om hvordan du ved, hvornår du har lykkedes og ikke for prescriptive om, hvordan du vælger at opnå succes. [1] [2]


Jeg håber det giver dig et sted at begynde at kigge efter teknikker - der er ikke meget information derude, det er fantastisk at se en skrivning af dit arbejde, når du er færdig, så andre kan lære af det også .