ubuntu - Gendan vinduer syv

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg startede på Ubuntu og har haft den første betydelige fejl. Jeg leder efter hjælp.
Jeg har en HP Pavilion dv6 i7. Jeg havde installeret Windows 7, og jeg besluttede også at installere Ubuntu ved hjælp af en USB.


Mit første forsøg var at installere Ubuntu 11.10 efter instruktionerne fra den officielle Ubuntu hjemmeside. Ved indlæsning af pendrive stumper min pc i hovedmenuen til ubuntu, så efter søgning fandt jeg det kunne skyldes et problem med mit AMD Radeon grafikkort (eller ej), men jeg besluttede at ændre.


Så brugte jeg Ubuntu 10.4. Dette kan ske fra startmenuen, jeg kommer ind i Ubuntu live. Der besluttede jeg at installere det, fordi jeg kunne lide det, og jeg har brug for at udvikle med Google TV (i Windows er det ikke muligt).


Og jeg fejler i afsnittet afsnit. Jeg forsøgte at følge instruktionerne på denne side:


http://hadesbego.blogspot.com/2010/08/instalando-linux-en-hp-pavilion-dv6.html[1]


men der var ting, der ændrede sig lidt, så jeg improviserede. Jeg tog windows partition på 700000MB og gik til 600000Mb forlader 100GB fri til at installere Linux der. Fejlen var at indstille den til ext3 (det var ntfs). Jeg troede, at den nye 100gb partition vil blive sat til ext3, og windows partition vil sidde fast ved ntfs system, men ikke.


I alt gik jeg ud for at starte windows, og ovenstående kan jeg ikke installere ubuntu på 100 GB gratis.


Nogen mener jeg kan hjælpe. Er der nogen nem måde at konvertere tilbage til ntfs windows og ikke tabe data?


Mange tak.

Bedste reference


Du skal kunne slå F11, når maskinen starter op og går til HP-genoprettelsesprogrammet. Dette skal lade dig nulstille til fabriksindstillingen.


Du bør helt sikkert være i stand til at installere Ubuntu på den nye 100GB partition også. Bare sørg for at vælge den rigtige partition for at installere den.

Andre referencer 1


Du skal genoprette ved hjælp af genoprettelses-cd/dvd'er. Du skal have brugt installeringsgparted-hjælpeprogrammet i Linux for at 'omskille' dit drev. Du skrubede nogle opstartsfiler.


Hvis du klarer dig at gendanne ved hjælp af genoprettelsesmediet, kan du bruge Diskhåndtering i Win 7 for at formindske eller udvide dit lydstyrke. I dit tilfælde vil du krympe det ned på 100 Gb og så vil Linux Gparted installere 100 GB og installere der, mens Windows stadig kører.


Du skal også nok køre ext4 fs, ikke ext3. du vil kun have ext3 af kompatibilitetsgrunde.