vmware image windows 7 kan ikke initialisere winring0 dll?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har et vmware billede med Windows 7 og et program har brug for winring0 dll, men når jeg starter programmet får jeg fejlmeddelelsen: Jeg kan ikke initialisere winring0 dll, men mit program fungerer i native Windows 7? Er dette et kendt problem med et vmware billede ? Hvordan kan jeg initialisere winring0 i vmware image? I min mappe er der winring0 dll for 32 bit og 64 bit.

Bedste reference


I grund og grund forsøger du at finde oplysninger om din hardware på virtuel hardware. Dette koncept alene vil sandsynligvis være fuld af problemer.


VMware benytter binær oversættelse (se her) til at udføre privilegerede instruktioner i kernen, hvis din processor ikke understøtter VT-x (forudsat intel). Det er helt muligt, at det ikke kunne oversætte filen korrekt, når du forsøger at indlæse, fordi dll meget godt kan indeholde instruktioner, som vmware ikke var bygget til at oversætte eller ikke-virtualiserbare instruktioner, på hvilket tidspunkt ville det mislykkes at initialisere. Hvis din processor understøtter hypervisor assistent teknologi (VT-x eller Pacifica), kan yderligere forskning være påkrævet. Se her for et højt overblik over, hvordan VMware fungerer. [1] [2]


Endelig kan dll'en som et sidste dovforsøg kræve, at det indlæses i en bestemt hukommelsesadresse, der er i konflikt med VMware-hukommelsesrum, på hvilket tidspunkt det vil undlade at initialisere også. Som sagt, at være inde i vmware øger kompleksiteten af ​​dette problem.

Andre referencer 1


Tjek de følgende to links: -


http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php[3]


http://openlibsys.org/[4]


RealTemp er et CPU temperaturovervågningsprogram, der bruger winring0.dll biblioteket distribueret af openlibsys.org. Det ligner ikke, at biblioteket vil køre uden egentlige Intel- eller AMD-processorer til at handle.


Igen kan VMWare passere gennem disse registre, men jeg tvivler på det. Hvilken software forsøger du at køre?