windows - I hvilket OS skal jeg hoste subversion?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg har besluttet at gå med Subversion til et kildekontrollager for mine personlige og sideprojekter, og jeg prøver nu at bestemme hvilket OS der skal bruges. I øjeblikket er min filserver til mit hjemmenetværk Windows 7 beta. Jeg undrer mig om jeg skal det tørres og installeres Windows Server 2008 i stedet? Dybest set vil jeg gerne vide, om der er ting, jeg kunne udnytte med et server-OS, som jeg ikke kan t med Windows 7. Første ting, der kommer til at tænke, er at få adgang til subversion eksternt med en VPN-forbindelse.


Jeg er en .net-udvikler, men har dabbled i Linux en smule, så jeg er ikke helt afvist til ideen om en ubuntu eller debian-server ...

Bedste reference


Jeg forestiller mig, at installations- og konfigurationsprocessen kan gå af med færre hitches, hvis den er installeret på Linux, bare på grund af pakkehåndtering, men det antager nogle erfaringer med pakkesystemet $ whatever.distro. Hvis du er komfortabel med Windows, virker Subversion helt godt derude. Jeg har sat det op på begge, men foretrækker Linux installationsprocessen (lettere Apache integration, efter min mening), men jeg havde allerede eksisterende Linux-oplevelse.


Hvis du er bekendt med Windows, ved jeg, at du vil finde installations- og konfigurationsprocessen nemmere der. Som andre har sagt, er mange af værktøjerne cross-platform.

Andre referencer 1


Du kan køre en Subversion-server på Windows eller Linux (eller hvad som helst), så det virkelig betyder ikke noget. Vælg det, du allerede har og føler dig mest komfortabel med. Da du er en Windows-udvikler, ser jeg ingen reel grund til at kaste Linux ind i blande dog.

Andre referencer 2


Hvis dit mål er at minimere mængden af ​​arbejde, du sætter i vedligeholdelsen af ​​subversion, skal du gå med det operativsystem, du er mest komfortabel med. Mange vedligeholdelsesskrifter og subversion kroge er skrevet og tilgængelige i perl og python, som er tilgængelige for både windows og linux.

Andre referencer 3


En fordel for Windows-serveren OS'er over deres klientmodeller er, at klient-operativsystemerne er begrænset til antallet af indgående forbindelser. Hvis du vil være den eneste person, der arbejder på repo, kan det ikke være en forskel. Men hvis der er flere personer, så ville det være et problem. XP Pro/Vista Ultimate er begrænset af Microsoft til 10 indgående forbindelser. Jeg kan ikke tale for Windows 7.

Andre referencer 4


For at gøre livet let, prøv VisualSVN Server. Til personlige projekter er der ingen grund til at oprette en separat server kun for SVN. [1]

Andre referencer 5


Windows 7 vil være i stand til at være vært for Subversion uden problemer overhovedet ..


Hvis din filserver allerede er installeret og arbejder under Windows 7, siger jeg det. Tilføjelse af SVN er ingen grund til at installere et nyt OS

Andre referencer 6


Du behøver slet ikke en server til at bruge subversion.


Hvis du allerede har en filserver på dit hjemmenetværk, og du gør det kun for dig og dine personlige projekter, skal du bare bruge en subversionsklient som TortoiseSVN og oprette dit depot (eller repositorier) på din filserver via netværk del (eller kortlagt netværksdrev osv.).


Jeg vil ikke anbefale dette til flere brugeropsætninger (medmindre hver har deres eget arkiv), men for en enkelt bruger er dette den enkleste mulighed. Og ved at bruge denne fremgangsmåde for at besvare dit spørgsmål, ville du ikke få noget ved at skifte til et server-OS som Windows Server 2008.

Andre referencer 7


Jeg anbefaler faktisk at gå med en hosted Subversion-udbyder i stedet for at oprette Subversion på Windows eller få en anden server til det formål. Jeg arbejder for ProjectLocker, men hvis du Google 'Subversion hosting', vil du se, at der er en række udbydere, der tilbyder gratis eller rimeligt prissat løsninger. Fordelene: [2]  • Det er en hostingudbyders primære job at holde din kode sikker, sikker og tilgængelig, så de fokuserer på oppetid, sikkerhedskopiering og sikkerhedsovervågning, så du behøver ikke

  • Du behøver ikke at lære at være systemadministrator eller Subversion-administrator, flere udbydere har brugergrænseflader, der gør det nemt at administrere brugere og tilladelser.

  • Hosting i stedet for DIY gør det muligt at fokusere på, hvad du egentlig bryr dig om: at skrive stor softwareJeg foreslår, at du kigger på ProjectLocker og nogle af de andre udbydere og bestemmer hvilken der passer til dig. Du kan beslutte at gøre det selv er den bedste løsning for dig, men for mange mennesker i din situation har en hostet løsning opfyldt deres behov.