windows - Udvikling til iOS på pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problem
   Mulig duplikat:

  iPhone udvikling på Windows

Jeg vil gerne vide, om og hvordan er det muligt (lovligt at læse videre) at udvikle en applikation til iPhone/iPad ved hjælp af en pc i stedet for en Mac, kun at skulle købe den fysiske mobilenhed til endelig test og implementering.


Jeg ved , at den ulovlige måde er at få en piratkopieret kopi af Mac OSX og køre den i VMWare (eller installer den på en pc), så får XCode samme måde, og det eneste man skal købe er udviklerens konto og de fysiske iOS-enheder.


Jeg spekulerer på, om der også er en lovlig måde. Noget der kan køre på Windows eller Linux. At skulle købe en Mac øger både det budget, der er nødvendigt for projektet og risikoen for ikke at dække det ved indtægter.


Tak skal du have.

Bedste reference  At skulle købe en Mac øger både det budget, der er nødvendigt for projektet og risikoen for ikke at dække det ved indtægter.Du kan købe en brugte Mac Mini eller lignende på eBay (eller fra andre gode brugte websteder eller måske din lokale computerbutik) for en lav mængde penge. Det samme gælder for iPhones og iPads, og alt andet, du muligvis kunne have brug for.


Som de andre kommentatorer har sagt, er det ikke muligt (og ulovligt i Apples øjne) at forsøge at køre MacOSX/Xcode et al på en pc i stedet for på en Mac-computer af forskellige slags.


Håber dette hjælper, held og lykke med dit projekt!