Opret en brugerdefineret kommando (ikke applikation) genvej i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemEr det muligt at oprette en brugerdefineret kommandosnarve i Windows til at udføre nogle grundlæggende handlinger eller ændre tasterne kombinationer af eksisterende?


Jeg formoder at have større fleksibilitet jeg kunne bare lave nogle batch eller perl (eller hvad) scripts og bare lave programgenveje til dem, men jeg spekulerede på, om Windows tilbyder fleksibiliteten til at tilføje brugerdefinerede kommandosnarveje, måske via registreringsdatabasen?


For eksempel introducerer 7 introducerer ALT + SHIFT + N genvejen for at oprette en ny mappe, som simpelthen er stor. Men før der var ingen genvej til denne form for grundlæggende operation, og det er noget, som nogen kan godt lide at implementere, hvis de mangler.

Bedste reference


Dette er ikke lige hvad du vil have.  • Men jeg tror, ​​at dette kan være nyttigt Hot Key Controls (Udviklerens valg) [1]

  • Hvis du bare har brug for brugerdefinerede tastaturgenveje til udløsning af en handling, prøv Auto hurtigtast.

    (End Users 'Choice) [2]Jeg foretrækker at bruge Auto Hot Key,  • Det er open source-værktøj til Windows.

  • Det tilbyder mange funktioner ud over programstart,

  • Du kan gøre nogen nøgle- eller museknap fungere som en ændringsnøgle.

  • Du kan endda overgå Windows 'egne genvejstaster som Win + E og Win + R.

  • Du kan også automatisere mange andre handlinger, der bruger det.


Andre referencer 1


Opgavelayout hjælper mig altid til at åbne mine yndlingsmapper og applikationer med genvejstaster. Jeg har oprettet yderligere layouter for at låse nuværende Windows-session, dvale min arbejdsstation mv.
Punktet er: Opgavelayout giver brugeren mulighed for at angive den faktiske kommandolinje, der skal udføres, når layoutet gendannes. Således kan du konfigurere Opgavelayout til at køre kommandoer med en genvej.