Railserver slukker ikke med CTR + C i Windows 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg 'm bruger standard' rails server 'kommandoen for at starte en webserver fra kommandolinjen. Af en eller anden grund synes hverken CTR + C eller CTR + Z at lukke serveren.


Webserveren ser ud til at køre normalt. Lukning af terminalen lukker webserveren. CTR + C har den normale kopieringsadfærd i andre applikationer. Jeg har dette problem, når jeg starter webserveren fra kommandoprompten til Windows og PowerShell-vinduer.


Er denne forventede adfærd, hvad kunne være mit problem, eller hvad kan jeg gøre for at undersøge yderligere?

Bedste reference


Du kan bruge Ctrl + Pause eller Break for at stoppe railserver fra MS-DOS-kommandoprompten

Andre referencer 1


Hvis du bruger en notesbog og ikke har Pause og Break -knapper, kan du forsøge at stoppe skinnerne ved Ctrl + Fn + Ins . Det virker for min Lenovo.

Andre referencer 2


Da jeg lancerede skinner server fra Powershell ISE, kan jeg ikke lukke serveren med nogen af ​​ovennævnte kommandoer. Og lige ved at afslutte opgaven virker det ikke - jeg skal også afslutte rubin opgaven. Almindelig powershell virker fint for mig, det er det jeg bruger.


Rediger : Jeg bruger Windows 8.


På Windows skal du bruge ruby script ails server, og du skal være i orden og kunne bruge Ctrl + C. Ellers skal du bruge Ctrl + Pause eller Ctrl + Break , som mange har angivet på dette websted .

Andre referencer 3


I Windows bruger du typisk ruby script/rails server, og du skal være i orden og kunne bruge Ctrl + C. Ellers skal du bruge Ctrl + Pause eller Ctrl + Break , som mange har angivet på dette websted .


Med andre ord skal du bruge ruby script/rails server i stedet for bare rails server hvis Ctrl + Pause eller Ctrl + Break er ikke tilgængelig for dig.

Andre referencer 4


Jeg formoder, at Ctrl + Break-funktionen ville fungere, hvis Ctrl C eller Ctrl Z ikke gør det. My Ruby-kommandoprompten vandt ikke svarer til nogen af ​​dem og min bærbare computer har ikke en 'Break' -nøgle kortlagt, så jeg lige lukkede kommandovindue;)

Andre referencer 5


Ctrl + D virker for mig. Jeg havde det samme problem med at forlade serveren fra kommandoprompten.

Andre referencer 6


Dens CTRL + PAUSE for mig.Første gang jeg nogensinde har brugt PAUSE -tasten i 20 år med at bruge Windows ...: S


Hvis du ikke har en dedikeret PAUSE -nøgle, kan det være FUNCTION + INSERT . Så hele kommandoen er CTRL + FUNKTION + INSERT

Andre referencer 7


Hvis tipsene ovenfor ikke virker for dig, skal du prøve dette:


I hver skinnerapplikation er der en mappe tmp \ pids


cd tmp
cd pids


I denne mappe er der en filserver.pid


dir


Slet det.


del *.pid
dir


vend tilbage til den oprindelige mappe på din skinner app, hvor du normalt kører kommandoen skinner s.


cd....
rails s


Dette fungerede for mig ...


Men jeg ved ikke, hvorfor sletning af filen fungerede. Jeg tror på dens, fordi min computer lukkede forkert, da WEBrick serveren kørte, og det havde ikke nogen chance for at fjerne denne fil. Men dette er bare et gæt. helt sikkert.


Håber dette hjælper.

Andre referencer 8


Jeg oplever det samme problem. Jeg var nødt til at åbne 'Task Manager' og manuelt afslutte rudy processen for at lukke serveren.

Andre referencer 9


Jeg bruger DELL XPS laptop og Ctrl Fn Delete virker for mig

Andre referencer 10


Jeg mistede serverforbindelsen (af en eller anden grund) og kunne ikke lukke serveren uanset hvad jeg prøvede (CTRL + C osv.).


Jeg måtte gå til ..AppPath \ tmp \ pids og omdøbe server.pid filen.


Jeg åbnede derefter CMD og startede serveren igen - det fik problemet.


Stadig kan ikke tro, hvor meget besvær det er at bare lukke serveren ned ... Åh kære!