Visualiser min app's Java kildekode kompleksitet - værktøj til Windows?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg leder efter et værktøj som den fremragende en foreslået i det accepterede svar på spørgsmålet Hvor kan jeg finde god open source code flow visualiseringssoftware ?. Men - Jeg er bundet til Windows .


Jeg vil visualisere kompleksiteten af ​​funktionaliteterne.


Jeg har ikke brug for navigationshjælp. Alt jeg vil, er at visualisere, hvad der sker under emhætten med hensyn til kompleksitet.


(Dette skyldes ikke, at min status som dev er nul. Det er fordi jeg adresserer et ikke-teknisk publikum i en præsentation, og appens kompleksitet er stort set ukendt for dem, og de undervurderer det ofte.


Og ja, jeg forstår, at der er mange andre indlysende muligheder for at formidle budskabet til et sådant publikum.


Men alligevel - Jeg leder efter et muligvis sexet grafproducerende, men alligevel let at bruge værktøj, det være sig statisk (kildekodeanalyse) eller dynamisk (analyserer kun aktive eksekveringsveje i løbetid). Det ville bare være køligt, men stadig ret ærligt og autentisk.)


Et klassehierarkiagram ville ikke være tilstrækkeligt, fordi det ikke afspejler det involverede funktionelle kompleksitet.


Du er velkommen til at migrere dette andetsteds, hvis et sådant spørgsmål er offtopisk ved SO, og undskyld for det på forhånd.


Og tak for alle tanker også.

Bedste reference


Jeg ville se på Sonar. Det er næsten industristandard for Java-udvikling i disse dage: http://www.sonarsource.org/[2]