Windows Memory Mapped Files

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

ProblemJeg forsøger at undersøge opførelsen af ​​Windows Kernel med hensyn til Memory Mapped Files/Virtual Memory. Specielt er jeg interesseret i at bestemme, hvor ofte indholdet af en hukommelseskartet fil spyles (af Windows) til disk og hvilket kriterium Windows bruger til at bestemme, at det er tid til at gøre det.


Jeg har lavet en smule forskning online, og udover MSDN'en, der omhandler mere med 'hows and whys' i stedet for at redegøre for de interne aktiviteter, ser det ud til at være meget information. Hvis nogen kan pege på nogen artikler eller har kigget på dette før og har lidt indsigt jeg ville byde velkommen.


Tak.

Bedste reference


Hukommelseskortede filer styres af den modificerede sideforfatter i kernen - de bliver spylt, når den hukommelse, der bakker på siden, skal genbruges (så det kan ske under hukommelsestryk).


Systemet holder også styr på antallet af beskidte sider og skriver dem efter en tærskel er nået.


Du kan finde flere oplysninger om i denne artikel om Windows-hukommelsesstyringsændringer til Windows Vista - det svarer ikke direkte til dit spørgsmål om, hvordan hukommelsesadministratoren behandler modificerede sider, men du kan udlede nogle af detaljerne baseret på oplysningerne i artiklen. [1]

Andre referencer 1


Jeg foreslår at læse Microsoft Windows Internals af Mark Russinovich og David Solomon, i femte udgave også med Alex Ionescu.

Andre referencer 2


Jeg vil foreslå, at du får en kopi af


Microsoft® Windows® Internals
Fjerde udgave: Microsoft Windows Server 2003 Windows XP og Windows 2000


Der er pdfs, der flyder rundt i cyberskyen.


Det er den bog, der udføres af 'sysinternals' -mængden, der har skrevet nogle meget gode vinduer i løbet af årene.


http://www.microsoft.com/technet/sysinternals[2]


Du bliver nødt til at læse kapitlerne på


Memory Management


Storage Management


Cache Manager


Filsystemer


De taler ikke direkte om din bekymring, men hvis du klarer at læse, fordøje og forstå de meget tekniske afsnit, kan du selv løse det selv. Men hvis du kan forudsige, hvorfor Windows gør hvad det gør 'Du er en bedre mand end de fleste'.


God hjernefryse læser det meget.

Andre referencer 3


De interne arbejder er en implementeringsdetalje og kan ændres. De 'dokumenteres ikke hvor som helst, fordi Microsoft ikke vil have dig til at stole på detaljerne.


Jeg er nødt til at spørge: Hvorfor er du interesseret? Hvis du har hårde realtidsbehov, er Windows muligvis ikke OS til dig ...