hvordan kan jeg returnere boot loader af windows 7 og windows xp og linux

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

Problemi dag ønskede jeg at finde vej til at oprette et bootbart program og gøre min flash bootable og test det. jeg søger mange steder at gøre det.
Først går jeg til dette websted. men dette websted forklarer måden at skrive program for at gøre bootable FLOPPY, og når jeg ser kommandoen ./write kan jeg ikke gøre denne kommando med min flash.
derefter efter googling dette: hello world boot sector (som jeg ser fra et andet websted) jeg fandt denne side. selv om dette websted forklarer at lave FLOPPY bootable disk. Jeg ser denne kommando: [13] [14]


dd if=boot.bin bs=512 of=/dev/fd0


Jeg vidste, at fd0 er en enhed, der monterede diskettenheden.
Jeg tror, ​​at jeg kan erstatte fd0 med sdb eller sdc eller andre, men jeg ved ikke præcis, hvilket navn der refererer til den flash, jeg forbinder til computeren, så jeg skriver over kommandoen 6 gange for hver sdb og sdc og sda og sda2 og sda4 og ....
så er filen sikkert kopieret til at blinke og gøre det bootable.
så jeg var glad for at gøre det og genstarte computeren og sætte den første boot-enhed til at blinke, så jeg ser, at dens arbejde, men når jeg fjerner flash og returnerer den tidligere mulighed for bios prioritets boot-enhed (til hdd) ser jeg den bootloader af winodws lad ikke.

Bedste reference


Der er flere .iso-billeder, som du kan downloade og sætte på et USB-drev eller en cd/dvd til at starte fra, der vil lade dig geninstallere, for eksempel GRUB i boot-sektoren på harddisken, som du har angivet til første boot-enhed.


På den måde kan du muligvis gendanne muligheden for at starte i forskellige operativsystemer på din maskine.


Men, og det er stort, men da du brugte dd til at skrive din nye boot sektor til alle disse enheder og partitioner, ødelagde du helt sikkert partitionsoplysningerne eller på anden måde beskadigede de oplysninger, der blev gemt på dine harddiske.


Aldrig nogensinde bruge dd blindt til at 'få noget et sted', siden du skriver raw disc sektorer, og selvom du klarer at genoprette din multi boot-funktion, kan Windows og Linux meget vel nægte at starte.

Andre referencer 1


Det nemmeste og sikreste ville være at lave en bootbar cd (ved brug af genskrivbare medier er bedst) eller USB. Her er hvordan man gør det med cd'er.